Barsa "žrtvuje" Grizmana, dobijamo reprizu "Suarez" scenarija?

Autor: Stefan Matić
sreda 19.05.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Francuz bi mogao da se vrati kući.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Antoan Grizman završava svoju drugu sezonu u dresu Barselone. 

Francuz je morao da postigne više sa obzirom da je plaćen oko 120 miliona evra za dolazak iz Atletika. Promene trenera u Kataloniji su uradile svoje, Griziju nikako da nađu odgovarajuću poziciju. Francuz je ove sezone kod Kumana odigrao 50 utakmica sa učinkom od 19 golova i 12 asistencija.

Laportine mete se znaju. Novi/stari predsednik želi Erlinga Halanda, ali finansije Barselone su u minusu. Španski mediji prenose vesti kako je Laporta dogovorio "paket" u vrednosti od 500 miliona evra koji bi itekako pomogao u funkcionisanju kluba. Kuman više naginje ka "besplatnim" transferima ovog leta. Garsija dolazi, pregovara se oko Depaja i Aguera. Sinoć se oglasio i predsednik Atletiko Madrida. 

"Voleo bih da dovedemo Grizmana, ali mislim da Barselona još uvek nije presudila da ga prodaje", izjavio je Enrike Serezo. 

Prema pisanju katalonskih medija Barsa je raspoložena da proda Francuza u slučaju odgovarajuće ponude. Pominje se i PSŽ kao zainteresovani, ali Francuz naginje ka ostanku u Španiji. Napadač ima ugovor do 2024. godine sa Kataloncima, veliko je pitanje da li će "preživeti" leto kod Laporte ukoliko Kuman ode, ali i ako se otvori šansa za akvizicijom Halanda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke