Barselona "čerupa" Čelsi, šampionski pelcer na "Kamp Nou"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 12.12.2021.
10:59
Izvor: Sportske.net

Koliko je realno?

EPA-EFE/Toni Albir
EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Čak trojica fudbalera Čelsija u igri su da u predstojećem periodu pojačaju Barselonu, a prema pisanju "Mundo Deportiva" reč je o Cezaru Aspilikueti, Antoniju Ridigeru i Kristijanu Pulišiću.

Trener Barselone Ćavi Ernandez označio je ovonedeljni poraz od Bajerna u Minhenu (3:0) kao prekretnicu u katalonskom klubu, što je bio uvod u najave spektakularnih transfera koje možemo da očekujemo.

Već nedeljama se piše o Ferenu Toresu iz Mančester Sitija, a nedavno je u fokusu i iskusni Edinson Kavani, kojeg bi u svojim redovima želeo da vidi i brazilsku Korintijans.

Kada je reč o trojcu iz Čelsija, Barselona neće žuriti sa Aspilikuetom kojem 30. juna ističe ugovor u evropskom šampionu, pa bi na "Kamp Nou" pokušali da ga dovedu na leto.

Nešto komplikovanija situacija je sa Ridigerom, kojeg žele drugi evropski klubovi, a koji bi nesumnjivo bio ogromno pojačanje za ranjivu odbranu Barselone.

Imajući u vidu da Ćavi voli i igru po bokovima, jasno je zašto je skrenuo pažnju i na Kristijana Pulišića, kojeg bi već u januaru moga da dovede.

Teško je očekivati da u nepovoljnoj finansijskoj situaciji u kakvoj je trenutno Barselona realizuje sve spomenute transfere, ali bi dovitljivom politikom mogla da izvuče maksimum iz trenutnog položaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke