Barselona - Nije jedan, nego dvojica Holanđana i tri igrača Sitija?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 17.06.2021.
10:04
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv plan za prelazni rok...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Barselona čeka potpis Memfisa Depaja, izgleda da Holanđanin prihvata manju platu, ali da ugovor traje samo dve godine, kako bi imao mogućnost da eventualno napravi još jedan veliki u karijeri. Njemu pojedini klubovi nude par miliona više po sezoni, ali želi kod Kumana.

Ronald Kuman želi još jednog igrača u sredini, da se oslobodi Pjanića, Alenje, Kutinja, a da dovede zaboravljenog Van de Beka iz Junajteda. Mladi fudbaler Ajaksa koji je uz veliku pompu stigao u PL je na marginama na "Old Trafordu" i agenti su ga nudili Barseloni. On bi kreirao osovinu iz Ajaksa na sredini, sa De Jongom.

Što se De Lihta tiče, to je nemoguća misija, a uz Erika Garsiju koji je došao iz Sitija, Barselonu zanima još jedan Pepov defanzivac. U pitanju je Laport koji će sigurno napustiti klub, ako engleski prvak dovede Ramosa. U tom slučaju on ne bi bio ni treća opcija u defanzivi, pa bi Baskijac mogao da se vrati u domovinu.

Barsu zanima i Bernardo Silva, u slučaju da prodaju Dembelea koji i dalje odbija da produži ugovor, ali i Kanselo koji bi bio rešenje za obe spoljne pozicije u odbrani.

Jasno, sve ovo je moguće tek kada prodaju nekoliko igrača, odnosno oslobode se suvišnih i nekolicine sa većim platama, pre svih pomenutog Pjanića, ali i Umtitija, moguće i Lenglea. 

Očigledno da Laporta na sve načine pokušava da kombinacijom trampi i dovođenjem slobodnih igrača napravi tim koji će biti neka kombinacija Ajaksa od pre par godina i nekolicine igrača Sitija, uz Mesija i mlađe fudbalere iz La Masije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke