Barselona presvlači odbranu u plavo, fudbaleri se sami nude!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 03.05.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Ipak ima i jedan (mali) problem.

 EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Dvojac fudbalera Čelsija Markos Alonso i Cezar Aspilikueta rado bi nastavila karijeru u Barseloni i tako londonsku kišu zamenila katalonskim suncem, prenosi Mundo Deportivo u izdanju od utorka.

Španski defanzivci su se našli na naslovnoj strani najpoznatnijeg katalonskog sportskog lista i tako podgrejali spekulacije o mogućnosti da se vrate u otadžbinu.

Obojici igrača ugovor sa Čelsijem ističe na leto 2023. godine i izvesno je da neće biti produžen, a u takvim okolnostima najlogičniji izbor je Barselona, koja pod Ćavijem želi da napravi još bolji tim za narednu sezonu.

Izvesno je da će predstojećeg leta na "Kamp Nou" doći Andreas Kristensen, a vrlo lako bi moglo da se dogodi da se danskom štoperu pridruže sadašnji saigrači u Čelsiju.

Za razliku od Kristensena, Barselona za bočne defanzivce mora da plati obeštećenje, a Alonso i Aspilikueta se nadaju da će to biti po podnošljivoj ceni za katalosnki klub.

Veliku problem može da bude to što je Čelsi pod sankcijama FIFA u pogledu kupovine i prodaje igrača i Barselona će morati da prati situaciju pre nego što krene u ozbiljniju realizaciju posla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke