Barselona spremila "plan B" ako ne dovede Halanda!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 02.04.2021.
13:03
Izvor: Sportske.net

Visoke ambicije.

 EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Napadač Totenhama Hari Kejn pod budnim je okom Barselone koja ispipava mogućnosti njegovog angažmana u letnjem prelaznom roku, prenosi katalonski Sport.

Vicešampionu Španije očajnički treba napadač na leto, a svesti su da samo dovođenjem centarfora svetske klase mogu dugoročno da reše najveću boljku u timu.

Prva meta je i dalje norveški vunderkind Erling Haland, ali je konkurencija ogromna i otkupna cena daleko od tržišno povoljne.

Kako prenosi Sport, ukoliko propadne priča sa Halandom, koji je u četvrtak boravio u Barseloni sa agentom Minom Rajolom, potegnuće se opcija angažovanja Kejna.

Engleski napadač će na leto izvesno napustiti Totenhem, a uprkos interesovanju Mančester sitija, "pevci" su voljni da ga prodaju isključivo van Premijer lige.

To bi mogao da bude veliki adut Barselone, koja izvan mančesterskih velikana pratično nema toliko jaku konkurenciju da dovede Engleza.

Barselona se raspitala i za primanja Kejna u severnom Londonu, a ona su sa 12 miliona evra godišnje prilično opterećujuća za tim Žozea Murinja.

U slučaju da sve propadne i sa Kejnom, treći izbor je napadač Intera Lautaro Martinez, koji je i prošle godine u ovo vreme važio za veliku metu Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke