Barsi baš gori, i da potpiše, Mesi i novajlije neće moći da igraju!

Autor: Sportske Net
četvrtak 08.07.2021.
08:50
Izvor: Sportske.net

Situacija je prilično loša.

EPA-EFE/Juan Mabromata / POOL
EPA-EFE/Juan Mabromata / POOL

Povezane vesti

Barselona se nalazi i dalje u ogromnom problemu.

Kada jedan Alfredo Martinez piše o trenutnoj situaciji u Barsi i da je problem gorući, onda je možda čak i gore nego što možemo da zamislimo.

On je putem svog Tvitera potvrdio da se Barselona nalazi u velikim problemima i da bukvalno mora da smanji troškove primanja igrača za 200 miliona evra ako želi da omogući Mesiju novi ugovor, ali i da registruje i njega i ostale igrače koji su došli.

Katalonci još uvek nemaju pravo ni da registruju Aguera, Erika Garsiju, Memfisa Depaja i Emersona, a kamoli da potpišu novi ugovor sa Mesijem.

Precrtani igrači poput Umtitija, Pjanića u prvom redu odbijaju da odu i tako prave velike probleme. Suština je u tome da je prethodna uprava vodila klub očajno i davala basnoslovne plate koje ne mogu da isplate.

Igrači imaju regularne ugovore, sve je čisto i ne žele da se odreknu onog što im na papiru i pripada. Laporta je najavio radikalne poteze, raskide ugovora, ali ni oni nisu jeftini zato rešenja i dalje nema.

Barsa mora da pronađe adekvatne klubove koji će dati makar približna primanja i usput bit po ukusu igrača sa crne liste.

U Umtitija i Pjanića koji su prvi na listi, ponude se čekaju za Lenglea, Roberta, Grizmana, Alenju, Brajvajta, Kutinja, dok Buskets, Pike i Alba moraju da pristanu na znatno smanjenje plata. 

Prilično crni dani u Barsi i dalje traju... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke