Barsin juriš na Levandovskog!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 23.06.2022.
16:10
Izvor: Sportske.net

Sledeće nedelje Katalonci izlaze sa novom zvaničnom ponudom.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Poznato je da se Robertu Levandovskom ne ostaje u Bajernu. Poljski napadač je javno govorio da želi da napusti Minhen ovog leta i da bi najradije karijeru nastavio u Barseloni, ali uprava Bavaraca ne želi da ostane bez svog najboljeg  fudbalera.

Barsa je do sada poslala dve zvanične ponude za 33-godišnjeg napadača kome ugovor sa šampionom Nemačke ističe naredne godine, a Poljaku ne pada napamet da ga produži jer je izgubio motivaciju za igranje u Nemačkoj.

Pre nedelju dana Barse je ponudila 32 miliona evra i još pet miliona na ime bonusa za Levin prelazak na "Kamp nou", ali je Bajern to glatko odbio.

Prema informacijama iz Španije i Nemačke Katalonci će naredne nedelje izaći sa novom zvaničnom ponudom za vrhunskog napadača, a ona će iznosti između 40 i 50 miliona evra.

U međuvremenu uprava Bajerna vodi intenzivne razgovore sa Levandovskim i njegovim agentom Pinijem Zahavijem i nada se da će se golgeter predomisliti, ali je gotovo izvesno da će Levandovski ostati istrajan i zahtevati transfer u Barsu.

Situacija se ovih dana promenila jer je u Minhen došao Sadio Manea, tako da bi u Bajernu sada lakše mogli da popuste pred naletima Barselone i prodajom nezadovoljnog Levandovskog pokriju kupovinu Senegalca.

Očekuje se da će sledeća nedelja biti ključna, ukoliko Bajern još jednom odbije Barsu, Kataloncima ponestaje vremena i para u budžetu koje bi mogli da iskoriste za toliko željeni transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke