Barsin najpametniji potez - Zatvorena vrata Atletiku, otvaraju se Liveprulu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.07.2021.
18:04
Izvor: Sportske.net

Kraj svih pregovora.

 EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Barselona je i zvanično odustala od trampe Antoan Grizman-Saul Nigez.

Ovu vest preneo je jedan od najpouzdanijih izvora kada su u pitanju vesti iz Atletiko Madrida, Havi Gomara, koji tvrdi da je Barselona odustala od Saula, te da i agent veziste pregovara sa klubovima iz Premijer lige. 

Konkretno pominje se da bi sada prednost u trci mogao da dobije Liverpul koji traži zamenu za Žoržinja Vajnalduma, a nije isključeno da po Saula krene i Mančester Junajted, ukoliko ode Pol Pogba.

Što se Barse tiče, Ronald Kuman i Mateu Alemani su jasno stavili do znanja Đoanu Laporti da je neophodno dovesti jednog "box to box" vezistu. 

Saul je bio opcija koja se svidela sportskom sektoru, ali Barsa nije želela po svaku cenu i to na svoju ogromnu štetu da se odrekne Grizmana i da ne dobije zauzvrat i dodatno novca. 

Atletiko je bio mnogo otvoreniji za ovu trampu, što je i logično, ali je Barselona danas nakon nekoliko dana pregovora zatvorila ta vrata. 

Grizman bi sada kao i Saul mogao da se okrene Premijer ligi, pošto je izvesno da će Barselona morati da ga proda zbog ogromnih brojki u njegovom ugovoru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke