Barsin neželjeni štoper konačno našao klub?

Autor: Stefan Matić
utorak 01.12.2020.
11:17
Izvor: Sportske.net

Vreme je za promenu lige.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barsa mora da napravi kakav takav rez u finansijskom pogledu ukoliko žele da zaključe bilo kakav transfer tokom zimskog prelaznog roka. Jasno, stanje u klubu nije bajno, još uvek se čeka ko će biti novi predsednik, ali to ćemo saznati krajem januara.

Prvi koji bi mogao da ode jeste Samjuel Umtiti.

Reprezentativac Francuske i osvajač zlatne medalje u Rusiji je prekobrojan a uz to i učestalo povređen.

Štoper nije zabeležio niti jedan minut ove sezone, 27-godišnjak je najverovatnije završio svoje na "Kamp Nou". Naredne stanica bi mogla biti Premijer liga i to Everton.

Karlo Anćeloti je zainteresovan za štopera, "karamele" moraju da pazare tokom januara - videli smo šta im jedna povreda igrača poput Dinja napravila u pogledu taktike. Barselona je navodno spremna da snizi svoja potraživanja, Katalonci bi bili zadovoljni i sa 12 miliona evra samo da unovče Francuza.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 02.12.2020
19:57

12 miliona? U piatnju su 1.2 miliona i to kroz bonuse.

avatar
Z
Tuesday, 01.12.2020
12:50

Decko je bukvalno zavrsio karijeru, ne samo na Nou Kampu..... a sto je najgore, nije iskljuceno da ode u Everton, oni vole da skupljaju Barsine otpadke

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 01.12.2020
12:25

I 12 miliona je mnogo,obzirom da ne igra,da je stalno povredjen i da mu je koleno unisteno.A kad se samo setin da su navijaci barse pricali da nema boljeg stopera od njega

avatar
Mirjevac
Tuesday, 01.12.2020
22:21

Bio je jedan od naj boljih i igrao je kad je Barca pobedjiva Reala, Bilbaa i mnoge druge klubove! Kad se povredio Barca ga je slala da operise koleno a on nije hteo, hteo je da igra na svetsko prvenstvo gde je Francuska osvojila! Nije hteo n opetaciju i danas nece, Barca svemu tome nije kriva vec on je sam kriv! Bio je odlican bek!