Barsin "plan B" je najbolji igrač Premijer lige?! Još jedno pojačanje kaparisano!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.03.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

Iznenađujuće?

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Poslednjih dana se često govori o projektu Barselone za naredne sezone, Haland je opcija "A" koja polako izmiče, makar po Rajoli koji želi da ga odvede u Premijer ligu, a ne u Primeru. 

Šta je onda opcija "B" za Barselonu?

Iako se često govori i o finansijskim problemima Barselone, mediji iznova i iznova plasiraju priče o velikim imenima svetskog fudbala, pa je tako španski "As", konkretno novinar Havi Migel, plasirao priču da je plan "B" za Barselonu Mohamed Salah, po mnogima trenutno najbolji fudbaler Premijer lige. 

Često se govorilo o Salahu i novom ugovoru u Liverpulu, sve stoji, a ugovor mu ističe na leto 2023. godine. Pisali smo vam i o 14 igrača koji trenutno u Premijer ligi imaju veća primanja od njega, pa je donekle i jasno njegovo nezadovoljstvo. 

Različiti su naslovi, pisali smo vam i o tome, od Levandovskog do Lukakua, ali se iz ove perspektive Salah čini kao najnerealnije rešenje i Barsa će najverovatnije morati da posegne za planom "C". 

Kristinsen je sigurno pojačanje za narednu sezonu, a pored njega, očekuje se Aspilikueta, i to nije sve, "Sport" prenosi da je Nusar Mazraui veoma blizu potpisa za Barsu. Njega silno želi Bajern, a radi se o desnom beku Ajaksa i navodno mu ne treba mnogo do prihvatanja ponude da igra za ekipu koju će i naredne sezone predvoditi Ćavi. 

Marokanac ima 24 godine, igra redovno i za reprezentaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke