Barsin ultimatum Francuzu, Kutinjo ima ponudu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 09.06.2021.
11:10
Izvor: Sportske.net

Klub po svaku cenu mora da smanji troškove...

SEBASTIEN NOGIER
SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Barselona pokušava da se oslobodi igrača na koje ne računa, ali i onih koji ne žele da produže ugovor.

Navodno, Dembele je odbio da produži obavezu koja ističe sledeće godine i planira da odigra još sezonu i ode. Ali, klub je reagovao, traže da ili pristane na prodaju, ili potpiše novi ugovor. Cena je 50 miliona evra, priča se da Francuz gleda ka Juventusu, ali oni žele da dobiju besplatno igrača, kako bi mogli da mu garantuju platu od 10 miliona evra. 

Iako se Barsa ne pita, oni su veoma jasni, spremni su da Dembelea drže godinu dana na ledu, odnosno tribinama, kako bi mu zagorčali život pre odlaska.

Na listi je i Kutinjo, ali ima ogromnu platu, moguće je da ga isplate, odnosno da pristane na odštetu. Kutinjo ima ponudu Olimpika gde je Sampaoli koji je tražio od kluba da ga dovede, ali jasno je da ne može da računa ni na pola od 14 miliona koliko prima u Barseloni.

I dalje se čeka odluka Serhija Roberta da smanji platu i potpiše novi ugovor i bude prodat, Pjanić je veliki problem. On bi u Italiju, Juventus ili Inter, ali jasno da ga svi žele na pozajmicu.

Laporta tvrdi da će po svaku cenu smanjiti troškove, izmakao je Vajnaldum, a ni od dolaska Depaja nema ništa dok se situacija sa prekobrojnima ne sredi. Katalonski mediji dovode u vezu Halanda ili Lautara koji košta 90 miliona evra, ali čini se da je to naučna fantastika u ovoj situaciji kada se klub bori za svaki evro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke