Barsin ultimatum, u igri šokantna zimska prodaja?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.10.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Pregovori ne napreduju.

Enric Fontcuberta
Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Iako Osman Dembele želi da ostane, njegov agent ga uverava da je odlazak iz Barselone bolja opcija.

Francuz je u poslednjoj godini ugovora, a još uvek nije uspeo da pokaže sav svoj potencijal. 

Dembele je stigao za 105+40 miliona evra leta 2017. godine iz Borusije Dortmund, kao zamena za Nejmara, a svi vrlo dobro znamo kako se to završilo. Francuz je više vremena proveo na tribinama zbog serije brojnih povreda, zbog koje još uvek nije igrao ni ove sezone.

Katalonski mediji sada pišu da je Barsa postavila ultimatum Dembeleu da se izjasni do kraja novembra, ukoliko ne potpiše novi ugovor do tada, biće prodat u zimskom prelaznom roku. 

Dembele ima izbora, drži Barsu u šaci, jer može da odbije sve ponude koje dobije na zimu i da narednog leta izabere najbolju opciju i da ode bez obeštećenja.

Pominje se da ga želi Njukasl, od ranije se pominju čak i Juventus i Liverpul, a najbliži je bio Mančester Junajted, doduše pre dolaska Džejdona Sanča. 

Dembele je dobio zeleno svetlo, ove nedelje se vraća na teren, moraće da igra, jer nema ko, a videćemo šta će se dogoditi u narednih mesec dana.

Ako nas pitate, ovde deluje da je dogovor daleko, Dembele je više puta pokazao neprofesionalizam, njegov agent nije oduševljen tretmanom i statusom koji ima u klubu, tako da je razlaz realnija opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke