Barsin ultimatum Vilijamsu posle kog nema nazad!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.07.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Katalonci odlučili da podignu pritisak na viši nivo.

AP Photo/Manu Fernandez
AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Barselona svim silama pokušava da ubedi Nika Vilijamsa da prihvati ponudu koju ima na stolu.

Pre nekoliko nedelja delovalo je da je sve spremno i nacrtano za njegov veliki transfer u Kataloniju, ali, proteklih dana vlada pesimizam u Barseloni.

Veliki pritisak izvršio je Nikov brat Injaki, kojem je još ranije obećao da će igrati zajedno u Ligi Evrope, posebno što se finale u novoj sezoni igra na "San Mamesu".

Usput, i Atletik Bilbao mu je spremio znatno povećanje plate ukoliko odluči da ostane u matičnom klubu.

Barselona je ostala u panici, iako istovremeno završava posao sa Danijem Olmom, kojem je za razliku od Nika, apsolutni prioritet da pojača tim Hansija Flika. 

Kako su preneli danas katalonski izvori, sportski direktor Barselone Deko postavio je Niku ultimatum da je ova ponuda aktuelna ovog leta i da ga neće čekati i narednog. Voz Barselona jednom staje na stanicu, navodno je bila poruka iz Katalonije dok čekaju da se Niko ukrca. 

Trenutno nema pouzdanih potvrda o odluci Nika Vilijamsa, ali očigledno da njegovo odugovlačenje uliva pesimizam u Barseloni, odnosno da je ostanak u Bilbau u ovom momentu realnija opcija.

Ostaje da vidimo da li će Niko podleći pritiscima i da li će izabrati karijeru, odnosno uzmi ili ostavi ponudu velike Barselone ili će održati obaćanje bratu... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke