Barsina deca - Jedan na izlazu, drugi vredi milijardu!

Autor: Stefan Matić
petak 10.06.2022.
11:25
Izvor: Sportske.net

Više se očekivalo od Rikija.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona ima još jednu neverovatnu generaciju pred sobom. 

La Masija ponovo radi punom parom, a jasno da će Ćavi itekako koristiti resurse centra odakle je i on proizašao. Od Fatija, Puđa, Gavija, Pedrija seočekuje da budu nosioci nove generacije Katalonaca, ali kako stvari deluju Riki Puđ će "ispasti" za ovog spiska. 

Od Rikija se dosta više očekivalo, Španac se probio u prvi tim Barse još pre dve godine, ali izgleda da će biti i prvi koji će napustiti "Kamp Nou". 

Omaleni veznjak je imao i dosta problema sa Kumanom, verovalo se da bi dolaskom Ćavija konačno dobio jaču minutažu, ali je većinu vremena provodio na klupi. 

Benfika se javila kao zainteresovani klub za 22-godišnjaka. Novi trener lisabonskog tima, Rodžer Šmit, ceni kvalitete španskog veziste te ostaje da se vidi da li će biti pozajmica ili transfer.

Sa druge strane traju pregovori sa Gavijem. 17-godišnjak je već neizostavan deo Blaugrane, a zabeležio je i devet utakmica za selekciju Španije. Sinoć je imao odličnu utakmicu protiv Švajcarske, želja Barselone je da mu ponude novu saradnju do 2027. godine. Dosadašnja klauzula za njegov transfer iznosila je 50 miliona evra a sada će biti podignuta na neverovatnih milijardu evra. 

Pravi biser Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke