Barsina iznenađenja - Italijan ili Argentinac u odbrani, Brazilac u napadu?

Autor: Milovan Longinov
sreda 27.04.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net

Sveže vesti iz Španije.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Barselona nastavalja da radi na pojačanjima za sezonu 2022/23. 

Pouzdani Havi Migel, inače blizak Ćaviju Ernandesu i prvi koji je prenosio sve najvažnije informacije o njegovom dolasku umesto Kumana, danas je otkrio nove zanimljive detalje.

Prva informacija jeste da Mateu Alemani radi na besplatnom dolasku Alesija Romanjolija!

Italijanu ističe ugovor sa Milanom i biće slobodan od 1. jula, a na stolu ima ponudu Lacija. Ipak, Barsa je svakako privlačnija, a Alemani želi da iskoristi dobre odnose Đoana Laporte i Mina Rajole i da dovede 27-godišnjeg Italijana bez obeštećenja.

Romanjoli bi bio štoper u rotaciji, došao bi umesto Klemena Lenglea i Samjuela Umtitija, koji napuštaju klub. Konkurencija će biti paklena, pošto će tu biti i Pike, Arauho, Erik Garsija i novajlija Andreas Kristensen koji takođe stiže bez obeštećenja.

Havi Migel je takođe otkrio da su pregovori sa Rafinjom u poodmakloj fazi. Brazilac je prihvatio sve Barsine uslove, njega zastupa Deko, legenda katalonskog kluba i tu nije bilo problema u pregovorima. Rafinja će sada insistirati da ga Lids pusti za optimalno obeštećenje kako bi ostvario svoj san. 

Njegova otkupna klauzula bi bila samo 25 miliona evra, pod uslovom da Lids ispadne, ali je taj tim za sada u sigurnoj zoni. Međutim, i Barnli i Everton mogu da ga prestignu do kraja, tako da opstanak nije garantovan.

Migel za kraj zaključuje da Barsa neće otkupiti Adamu Traorea, jer nema novca da plati 30 miliona evra koliko Vulvsi traže. 

Ono što je izazvalo sumnju jeste da se ubrzo oglasio još jedan poudazni izvor, Đerar Romero, koji je juče otkrio ekskluzivno da Barsa radi u tajnosti na dovođenju još jednog štopera. Na vest da je to Romanjoli, Romero je demantovao, ali nije otkrio pravo ime. Navodno, veruje se da on cilja na Lisandra Martineza...

Inače, Romanjoli je kao donedavni kapiten Milana na klupi i ne može da se pohvali da učestvuje u borbi za titulu, koja bi mogla da bude odlučena večeras. Inter gostuje u Udinama, a AdmiralBet daje primamljivu kvotu 2,35 na pobedu Intera i ne više od tri gola na meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke