Barsina realnost, poker odlazi, među njima i velike zvezde, a sve što će doći je besplatno!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.03.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Dugovi su preveliki da bi mogli da kupuju...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Đoan Laporta će morati da se suoči sa ogromnim dugovima. Naime. 730 miliona je pretnja koja se nadvila nad klub i mnogo više od prelaznog roka, kada su u pitanju dolasci igrača, povratnik na mesto predsednika razmišlja o prodajama.

Kako tvrde španski mediji, četvorica su na transfer listi, za Umtitija i Kutinja nije nikakvo čudo, klub na njih ne računa, ali prodaće, ako budu mogli Grizmana, a šansu neće dobiti ni Trinkao.

"Novi Ronaldo" je bio na meti engleskih klubova i pre nego je odigrao minut za Barsu koja ga je pozajmila Bragi, Katalonci su odbili 50 miliona.

Ali, sada ne mogu toliko da dobiju u uslovima krize, pa će biti srećni da vrate ulaganje. Ni na Grizmanu ne mogu da zarade ono što su uložili, on je koštao 120 miliona, ima ogromnu platu, pa zamena za Dibalu nije realna, i dalje se priča o PSŽ, a realno njegovu platu mogu da finansiraju osim "Svetaca" samo engleski klubovi.

Ova četvorica nisu jedini, slušaće se ponude i za neke druge starije igrače, ali mnogo toga zavisi od Mesija.

Barsa nema novca da kupuje, niti da plaća ogromne ugovore, priče oko Alabe i Halanda su nerealne. Klub je u poziciji da dovede Vajnalduma i Depaja kojima ističe ugovor, isto važi za Garsiju iz Sitija. Na listi je i Brajan Hil iz Sevilje koji je na pozajmici u Hetafeu, ali ni za njega nema novca.

Dakle, biće to lou kost prelazni rok, bez ulaganja u obeštećenje sa željom da se zadrži Mesi, a što se Kuna Aguera tiče, priča se da bi on radije da ostane u PL. 

Šta će od svega biti videćemo, ali minus u kasi moraju da nekako nadoknade. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Thursday, 25.03.2021
13:28

Minus od 730 m€ neće moći da nadoknade ni da prodaju ceo tim i Camp Nou pride. Sa druge strane prilično je verovatno da se FC Barcelona neće ugasiti, što nam govori da sve to ne funkcioniše kao prosti zbirovi i razlike m€. I da nemaju toliki dug došlo je (krajnje) vreme da se oslobode beskorisnih igrača i da kupuju pametno. Realno bi bilo da prodaju (ili bar da pokušaju) 15-ak fudbalera, a čak i da razmatraju samo četvoricu Dembele bi svakako morao biti na tom spisku.