Barsina velika dilema, ispuniti Mesijevu ili Kumanovu veliku želju?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.05.2021.
17:01
Izvor: Sportske.net

Đoan Laporta mora da donese mudru odluku.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Barselona već priprema tim za narednu sezonu, a Fabricio Romano je danas u svom podkastu otkrio da ne postoji šansa da dođu i Serhio Aguero i Memfis Depaj, već samo jedan.

Transfer guru Romano tvrdi da u Barseloni i dalje vagaju između Argentinca i Holanđanina, te da konačna odluka još uvek nije doneta.

Ronald Kuman insistira od prvog dana da dovede Depaja, koji je stopirao sve pregovore sa ostalim klubovima i čeka ponudu Barse. On je čak i posetio Barselonu kako bi potražio kuću u slučaju selidbe, iako je još daleko od konačnog dogovora.

Sve je stopirano upravo zbog pregovora sa Aguerom, koji je "lud" za dolaskom u Barselonu. Razlog je svakako da igra sa Leom Mesijem, a nije tajna da bi i kapiten Barse voleo da zaigra sa svojim kumom. Aguero je spreman da prihvati znatno manja primanja kako bi došao u Barselonu, a spreman je da bude i plan B, s obzirom na to da ima 33 godine. S  druge strane, Depaj je čak šest godina mlađi, pokriva više pozicija i nekako je više pojačanje za budućnost.

Romano ističe da u ovom trenutku nije poznato šta će Barselona odlučiti, ali da će sigurno doći ili Aguero ili Depaj i to neće uticati na potencijalni dolazak Nejmara. Navodno, neće žuriti sa odlukom, jer imaju vremena do 30. juna, a Aguero i Depaj su spremni da čekaju Barselonu koliko god je potrebno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 05.05.2021
23:23

Jeste da dovedu tri napadaca a nikog iz napada da ne prodaju...nema sanse. Neko mora da leti,ko god da dolazi.