Barsina žestoka osveta za Parižane, ali i za Nejmara, spremni za nestvarni scenario?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.04.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net

Ludilo u najavi.

EPA/KIMIMASA MAYAMA
EPA/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Tokom vikenda opet je pokrenuta sapunica oko Nejmarovog povratka u Barselonu, ali sada su se pojavile nove informacije.

Fernando Polo, dugogodišnji novinar i jedan od onih koji uvek ima pouzdane insajdere na "Kamp nou", potvrdio je danas da će Nejmar nastaviti da pritiska Barselonu da ga vrati iako je prvobitno dobio negativan odgovor.

Tačnije, Đoan Laporta nema ništa protiv da vrati Nejmara, ali to će učiniti  samo pod svojim uslovima - bez pregovora sa Parižanima, odnosno da Brazilac sačeka da mu istekne ugovor i da leta 2022. dođe besplatno!

Jasno je da ovo znači novi rat na relaciji Pariz - Barselona i da će Nejmar biti u centru svega. Brazilac je svestan da će Mbape otići, da Mesi ne želi da dođe kao pre nekoliko meseci i nema nameru da ostane "sam". Zbog svega navedenog je stopirao pregovore oko potpisa novog ugovora, koji čeka spreman do juna 2026. godine uz ogromnu platu od 40 miliona evra.

Nejmar navodno želi da se vrati u Barsu, spreman je da sačeka još godinu dana, samo što je jasno i da PSŽ neće dozvoliti da Brazilac ostane i da ode bez obeštećenja. S druge strane, Nejmar želi samo u Barsu i ako odluči da ostane, odnosno odbije sve ostale ponude, PSŽ neće imati izbora.

Razni scenariji su spremni, Nejmar je poznat kao vrlo tvrdoglav i neprofesionalan kada nešto želi da istera,  setimo se samo leta 2019. godine kada je odbio da trenira zbog želje da se vrati u Barsu. 

Čeka nas nova sapunica, ali u prvim epizodama se zna - Đoan Laporta neće plaćati obeštećenje za Nejmara, jer  mu je prioritet da ovog leta potroši novac na "devetku", odnosno Erlinga Halanda...

U prevodu, ovo bi bila i najslađa moguća osveta Barse, prema Parižanima koji su oteli Nejmara za 222 miliona evra, ali i prema samom Brazilcu koji je tužio klub i ubrzo se pokajao što je otišao. Sada će morati da čeka još godinu dana ako želi da se vrati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke