Barsini navijači u neverici - I za njega se našao ozbiljan kupac?

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.11.2021.
22:45
Izvor: Sportske.net

Večeras je stigla zanimljiva informacija.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Samjuel Umtiti još uvek (ne) igra fudbal i da stvar bude još gora - za to prima golemu platu u Barseloni.

Francuz je od Mundijala 2018. godine koji je osvojio u tandemu sa Rafom Varanom u potpunom padu. Priznao je i sam da je igrao pod injekcijama celo prvenstvo, naštetio je svom kolenu do te mere da njegov meniskus ne može da se operiše i oporavi i zato već tri godine ne igra ozbiljan fudbal.

Ipak, spekuliše se da bi ga Benfika dovela na pozajmicu do kraja sezone, a pregovori bi mogli da započnu za dve nedelje kada portugalski tim gostuje Barseloni u Ligi šampiona.

Benfika je primorana da dovede štopera jer će zbog povrede Lukas Verisimo propustiti celu sezonu, a tandem Vertongen-Otamendi je u godinama i ne može da igra svaki meč po 90 minuta do juna.

Ostali detalji nisu poznati, zna se samo da je Umtiti tek peti štoper u Barseloni i da ove sezone nije odigrao nijedan minut.

Teško da će se njegov status promeniti kod Ćavija čiji je intenzitet još jači, a Umtitijevo koleno ne može da izdrži ni dve utakmice nedeljno, a ne neki kontinuitet treninga između... 

Ne smemo zaboraviti da je Umtiti bio strašno dobar po dolasku, u prve dve sezone od 2016. do 2018. godine, ali je ona počeo njegov pakao sa povredama i neprofesionalnim načinom života.

Navijači Barse se i danas pitaju kako je moguće da je igrač koga su prozvali odmila i "crnim Pujolom", sada jedan od onih za kojih nema mesta ni na treningu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke