Barsino ludilo za kraj - TRI pojačanja, PET odlazaka do prvog u ponoć!

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.08.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Čeka nas prava ludnica.

EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ
EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ

Povezane vesti

Barselona  je obeležila leto, pa će i sam finiš prelaznog roka.

Katalonski klub je obavestio La Ligu da bude spremna za mnogo papirologije danas i sutra, do kraja prelaznog roka, jer planira da dovede još tri pojačanja i proda čak petoricu igrača!

Ovu vest plasiralo je nekoliko pouzdanih izvora, a za dolaske su u prvi plan iskočila tri imena - Ektor Beljerin, Markos Alonso i Bernardo Silva!

Beljerin je poručio da će do samog kraja čekati poziv Barse, došao bi kao slobodan, jer raskida ugovor sa Arsenalom. On je dete kluba, ali nikada nije dobio šansu u prvom timu, a sada bi došao da se bori za mesto sa Serhijem Robertom i Žilom Kundeom, koji je odigrao odlično protiv Valjadolida na debiju u La Ligi.

Markos Alonso je već na putu za Barselonu, danas će obaviti preglede i potpisati ugovor na dve godine uz opciono na još jednu sezonu. Čelsi će pustiti Alonsa na popustu, za 5-6 miliona evra, u nadi da će i Barsa spustiti cenu za Pjer-Emerika Obamajenga, koga Tomas Tuhel i dalje želi. 

I za kraj najbolje - Bernardo Silva. Iako su iz Sitija poručili da nije na prodaju, Pep  Gvardiola je i juče rekao da "ne zna šta će se desiti". Navodno, Siti je već spremio bombu u "pet do 12" ako ode Silva, a to bi po nekim glasinama mogao da bude Marko Verati! PSŽ je juče ozvaničio dolazak Fabijana Ruiza, a danas će i Karlosa Solera. PSŽ je već doveo Vitinju i Renata Sančeza, praktično ima četvoricu centralnih veznih na dve pozicije u 3-4-1-2, pa ko zna, ako Siti razbije kasu, možda Verati dobije zeleno svetlo.

Što se tiče odlazaka, do sutra u ponoć bi trebalo da odu - Martin Brajtvajt, Miralem Pjanić, Obamejang, Seržinjo Dest i Memfis Depaj. 

Sa Brajtvajtom će ugovor biti raskinut, Pjanić bi mogao na pozajmicu u Al-Nasr, ali ima i drugih ponuda. Obamejang je spakovan za London, čeka zeleno svetlo, u pitanju su sitne razmirice u brojakama, Barsa će ga pustiti za 22+3 miliona evra. Čelsi je do sada nudio najviše 20. 

Seržinjo Dest želi u Mančester junajted, koji je ponudio Van-Bisaku u razmeni, ali je Ćavi odbio. Čim ode Bisaka, Junajted će krenuti po Desta, verovatno na pozajmicu sa otkupom narednog leta. 

Tu je i Memfis Depaj, koji i dalje nije dobio pravu ponudu, ali je možda dobije danas. Takođe se pominje Junajted, Barsa će pristati i na raskid ugovora, jer je Depaj i stigao kao slobodan prošlog leta. Mada, nije isključeno da dobije i neku novu ponudu. 

Frenki de Jong kako stoje stvari, ostaje, mada nije nemoguće da Čelsi ili Junajted pošalju još jednu ponudu, ali Holanđanin želi da ostane i neće da smanji platu. 

Ipak, ako odu pomenuta petorka, a dođu praktično besplatni bekovi Beljerin i Alonso, Barsa će imati novca da dovede Silvu.

Čeka nas ludilo do sutra  u ponoć!

Ako verujete da ovakva Barsa može do titule u Ligi šampiona, AdmiralBet nudi kvotu 19,00!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke