"Bavarci" imaju zvezdu na leto, da li će ofanzivac održati obećanje?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 16.01.2020.
23:46
Izvor: Sportske.net

Pravi rat engleskih i nemačkih medija.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

U minhenskom Bajernu trenutno nije najbolje stanje.

Dobro poznati problem je ponovo izašao na videlo, naravno u pitanju je manjak igrača za rotaciju, ali i opadanje kvaliteta fudbalera šampiona Bundeslige što nam je donelo neverovatnu sezonu u Nemačkoj.

Piše se o nezadovoljstvu Nojera, kapiten Bajerna bi mogao naredno leto da pojača Juventus ukoliko čelnici kluba ne izglade odnos sa golmanom. Bild i Kristijan Falk pišu da je jedan od velikih letnjih planova blizu realizacije.

Liroj Sane je navodno obećao dolazak na leto u Minhen, reprezentativac Nemačke bi zasigurno povratio veru navijača u mogućnost dovođenja svetskih zvezda na "Alianc" stadionu. Sa druge strane engleski Miror piše da će Sane i posle leta ostati u Sitiju i da mu sledi produžetak ugovora.

Liroj Sane

Krilni igrač je propustio dosadašnji deo sezone zbog povrede ligamenata zadobijene još u avgustu. Njegov povratak se očekuje sredinom februara, videćemo kakvi su Gvardiolini planovi za dvadesetčetvorogodišnjeg ofanzivca.

Za sada se čini da je blizu transfera, ugovor Sanea traje do juna 2021. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen Bayern
Friday, 17.01.2020
10:33

Daj boze da dodje i da Nojer ostane i pored Sane treba im jos tri igraca

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 17.01.2020
01:17

Nojer Alaba Zile Ernandez Pavard Kimih Gorecka Haverc Sane Gnabri Leva. Ovako bi to trebalo da izgleda, za Kutinja se još ne zna da li ostaje pa ga nisam stavio u postavu. Treba očekivati odlazak Boatenga, Tiaga, Perisica...