Bavarci iznenadili i završili pojačanje iz Katalonije, stigao i jasan odgovor iz Londona!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.10.2020.
12:56
Izvor: Sportske.net

Jedan transfer gotov, šta je sa pojačanjem iz PL?

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Pisali smo, Bajern do kraja prelaznog roka pokušava da se domogne nekolicine novih igrača, Barsa im je ispred nosa uzela Desta, ali izgleda da su odustali od ideje da angažuju desnog beka, tu mogu da igraju Kimih i Pavar.

Žele da pojačaju konkurenciju na krilu, ponovo su se vratili staroj meti iz Čelsija, a zagrizli su i za jednog od najboljih napadača Bundeslige u posledjnih par godina, u njemu vide idealnu alternativu za Levandovskog, više o tome u prilogu.

Što se tiče Hadsona-Odoija, kojeg su hteli i pre godinu i po dana, Bajern je kontaktirao upravu Čelsija, ali je Lampard poslao svoj odgovor.

"Plavci" se sastaju sa Kristal Palasom na otvaranju četvrtog kola Premijer lige, a Lampard je uvrstio krilnog fudbalera u startnu postavu: Mendi, Aspilikueta, T. Silva, Zuma, Čilvel, Kante, Žoržinjo, Hadson-Odoi, Haverc, Verner, Ejbraham.

Baner 3

Ipak, izgleda da su nakon odlaska Tijaga Alkantare rešili da pojačaju konkurenciju i u vezi, španski i nemački mediji javljaju da su dogovorili transfer talentovanog Marka Roke iz Espanjola.

Ovaj 23-godišnji vezista je već neko vreme na radaru prvaka Nemačke, pratio ga je i Atletiko, ali su se Madriđani odlučili za Toreiru iz Arsenala.

To je otvorilo put Bavarcima, Espanjol je u Segundi i nije u poziciji da traži previše novca, pa će Bajern prema pisanjima španske i nemačke štampe za njegove usluge izdvojiti oko 15 miliona evra sa bonusima.

Roka nije trenirao sa saigračima u Espanjolu, sve je spremno za transfer, očekuje se da do ponedeljka potpiše četvorogodišnji ugovor sa prvakom Evrope.

Baner 11


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 04.10.2020
01:52

Nema nista od prodaje Hudson Odoia ko ce se rotirati sa Ziyechom i Pulisicem koji nece uvjek biti spremni.Havertz i Mount mogu odigrati krilo po potrebi ali kao izvorne krilne igrace imamo samo Pulisica ,Ziyecha i Hudson Odoia.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 03.10.2020
14:50

Ja ipak mislim da ce se oni osloboditi Martineza koji bi nazad u Spaniju a Roca bi bio odlicna zamjena za njega