Bejl ima novi klub - Ništa od romantike!

Autor: Lazar Nikolić
subota 25.06.2022.
17:41
Izvor: Sportske.net

Fudbal se igra za novac.

EPA-EFE/MAHMOUD KHALED
EPA-EFE/MAHMOUD KHALED

Povezane vesti

Trenirao je Geret Bejl sa Kardifom, sanjali su Velšani o njegovom povratku u domovinu, spekulacije su bile sve jače, ali je najveća zvezda tamošnjeg fudbala donela potpuno drugačiju odluku kada je u pitanju izbor novog kluba.

Kako javlja jedan od najobaveštenijih novinara kada su transferi u pitanju, Fabricio Romano, Geret Bejl će postati novi fudbaler Los Anđeles Galaksija!

Bejl će se kao slobodan igrač preseliti iz Real Madrida u Los Anđeles i nositi dres Galaksija u narednih godinu dana, sa mogućnošću da se saradnja produži.

Galaksi je ovog leta već doveo jednu zvezdu evropskog fudbalu, u pitanju je prekaljeni italijanski štoper Đorđo Kjelini, a sada će mu se u ekipi pridružiti sjajni Bejl.

Krilni fudbaler je 2013. godine došao u Real iz Totenhema u transferu vrednom preko 100 miliona evra, tada je postao jedan od najplaćenijih igrača u istoriji fudbala, ali se nikada nije izborio za status velike zvezde u Madridu, iako je sa "kraljevskim" klubom 32-godišnjak osvojio čak pet trofeja u Ligi šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke