Bejl na "crnoj listi", EURO jedini spas?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.04.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Velšanin nije dobrodošao "kući".

EPA-EFE/Daniel Leal Olivas
EPA-EFE/Daniel Leal Olivas

Povezane vesti

Geret Bejl je ovu sezonu proveo na pozajmici u Totenhemu. 

I dalje igrač pod ugovorom Real Madrida je dočekan kao spasilac, ali su "pevci" brzo bili uvereni u suprotno. Velšanin prvo nije bio tri meseca fizički spreman za izazove u PL, potom je imao par dobrih partija, ali mu navijači ne opraštaju to što je nestao u utakmicama protiv Arsenala i Dinamo Zagreba.

31-godišnji ofanzivac se po kraju sezone vraća u Madrid, a tamošnji mediji spekulišu kako je Bejl na Perezovoj "crnoj listi" igrača koji nemaju budućnost u klubu. 

"Za mene je najbitnije da odigram dobro kraj sezone, još uvek ima dosta utakmice pred Euro. Očigledno, gledajući narednu sezonu, legalno moj ugovor nalaže da se vratim u Real Madrid. To je ono što po zakonu moram da uradim. Real Madrid je pretpostavljam moj matični klub, složili smo se da odem u Totenhem na pozajmicu do kraja sezone pa se onda vraćam. To je plan za sada. Razlog što sam otišao jeste što sam hteo da igram utakmice i vratim kondiciju potrebnu da uživam u fudbalu. Tokom leta se vraća u Real Madrid a onda ćemo videti šta dalje. Plan je da se vratim i onda ću sesti sa agentom i videti šta raditi na leto", izjavio je Bejl.

Deluje da je Bejl definitivno završio sa Real Madridom, izgleda da ni Totenhem nije zadovoljan učinkom svoje nekadašnje zvezde. Bejl će morati da zablista na Evropskom prvenstvu ukoliko želi neki jak angažman. Podsetimo reprezentacija Velsa se nalazi u grupi sa Švajcarskom, Turskom i Italijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke