Bejl na meti velikana, Zvezda je prva asocijacija!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 14.04.2022.
12:11
Izvor: Sportske.net

Povratak na Ostrvo sve izvesniji.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Najbolji velški fudbaler Geret Bejl sigurno će napustiti Real Madrid na kraju sezone kada mu i ističe ugovor, a u godini Svetskog prvenstva u Kataru jako je važno da narednu sezonu startuje u pravom klubu.

Spominjalo se ranije da bi 33-godišnji Velšanin mogao da završi karijeru, ali plasman na Mundijal u Kataru tera ga da preispita odluku o čemu je govorio i selektor Velsa.

"Ukoliko se Vels plasira na Mundijal u Kataru u novembru, definitivno će igrati. Igranje Svetskog prvenstva za njega je san, to je jedina stvar koja mu nedostaje", poručio je selektor Velsa Rob Pejdž u razgovoru za britanski Atletik dodajući da na dva i po meseca do isteka ugovora u Real Madridu još ne zna u kom će klubu od leta igrati najbolji velški fudbaler.

Uprkos interesovanju Milana, mogućnosti da se otisne u MLS ligu, kao najlogičnija opcija za nastavak Bejlove karijere spominje se povratak na Ostrvo.

Postoji mogućnost da se vrati u svoj matični klub Kardif, a interesovanje su za njega pokazali Totenhem, Njukasl i škotski velikan Glazgov Rendžers, koji je nedavno igrao protiv Crvene zvezde u osmini finala Lige Evrope.

Podsetimo, on je u subotu izviždan pred utakmicu Real Madrida protiv Hetafea, a nekoliko dana kasnije u odbranu Velšanina stao je njegov saigrač Kazemiro, koji je rekao da navijači na taj način gaze istoriju kluba pošto je Bejl legenda na "Santjago Bernabeu".

Kraljevski klub, nakon velike pobede protiv Čelsija i plasmana u polufinale Lige šampiona, gostuje u Sevilji gde je u poslednja dva navrata slavio minimalnim rezultatom. Ukoliko verujte u "dvojku" AdmiralBet vam nudi lepu kvotu od 2,55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke