Bejl prelomio, ovo je scenario!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.07.2021.
10:14
Izvor: Sportske.net

Velšanin obavestio agenta o svojoj odluci...

EPA-EFE/Matt Dunham
EPA-EFE/Matt Dunham

Povezane vesti

Garet Bejl trenutno uživa u odmoru, stižu i slike kako igra golf, neumoran je, ako izuzmemo reprezentaciju Velsa, ima mnogo veću motivaciju sa palicom nego kada je lopta u pitanju.

Ali, izgleda da se neke stvari znaju.

Opcija da se povuče ovog leta nije aktuelna. Kako pišu britanski mediji on je već saopštio svog agentu da će igrati i dalje, da se krajem meseca vraća u Madrid i da nema nameru nigde da ode, pre nego što mu istekne ugovor.

Drugim rečima, uzeće i ove sezone 15 miliona od Los Blankosa, od Anćelotija zavisi da li će mu pružiti šansu. Italijan je raspoložen, za razliku od prethodnika Zidana da to učini, iako Perezu neće biti lako da se odvoji od ogromnog novca koji će blokirati i pojačanja.

U svakom slučaju, Bejla ćemo gledati na terenu, ili na klupi naredne sezone, a tek sledećeg leta će odlučivati o budućnosti.

Ako Vels bude imao šansu da se plasira na Mundijal što je veliki Bejlov cilj posle dva prvenstva Evrope, on će nastaviti sigurno kada mu istekne ugovor sa Realom. Inače, Velšani su izgubili od Belgije koja je favorit grupe, ali su tukli Čehe u Kardifu. U septembru ih čekaju lakši protivnici Belorusija i Estonija.

Računa se da je Belgija veliki favorit za direktan plasman, ali Velšani će svakako imati šansu da se domognu baraža i da probaju zaobilaznim putem prvi put posle više od 60 godina da zaigraju na Mundijalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke