Ben Arfa ima novi klub!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 02.09.2018.
13:40
Izvor: Sportske.net

Dogodišnji boravak na "Parku Prinčeva" predstavljao je gubljenje vremena. Hatem Ben Arfa od danas zvanično u novom klubu.

EPA/CHRISTOPHE SAIDI
EPA/CHRISTOPHE SAIDI

Povezane vesti

Ren bi mogao da ponovi uspehe iz prošle sezone, a možda čak i da napadne mesto koje vodi u Ligu šampiona?

Pre nekoliko dana su doveli Nijanga iz Torina, a sada dovode još jednog ofanzivnog igrača, u pitanju je Hatem Ben Arfa, igrač kome su poput Nijanga predviđali blistavu karijeru.

Sada već tridesetjednogodišnji krilni napadač je napustio Psž i potpisao za drugi francuski klub, očigledno željan igre. Iskusni Ben Arfa će mnogo doprineti ovom klubu koji bi mogao da bude prijatno iznenađenje, a sa igračima kakve sada imaju u timu, jasno je da će oni igrati vrlo ofanzivno, za razliku od nekih prethodnih sezona kada su važili za jedan od "najtvrđih" timova.

Ben Arfa je karijeru započeo u Lionu, bio je jedna od najvećih senzacija u tom vreme, pa se pominjalo čak i interesovanje Reala i Junajteda. Marsej je uspeo da ga dovede u svoje redove 2008. godine za 12 miliona evra, ali su ga 2011. prodali Njukaslu, gde kreće njegov totalni pad u karijeri. Nica ga je vratila u francusku ligu i oživela mu karijeru na neki način, pa ga je to preporučilo aktuelno šampionu francuske, Psž-u. Bilo je jasno da u timu prepunom zvezda Ben Arfa neće imati neku veliku minutažu, pa je tako ovaj Francuz za 2 sezone na "Parku prinčeva" odigrao samo 23 ligaške utakmice.

Da li će u Renu proraditi i on i Nijang?

Ren je predstavio svoje nove pojačanje na Tviteru na vrlo zanimljiv način. Očekuju od ovog igrača "umetnička dela" na terenu, a on to definitivno može, samo kada mu se igra...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 02.09.2018
16:33

Veciti talenat

avatar
Don Carlo
Sunday, 02.09.2018
15:51

koga briga, svakako nije u vijestima zato sto je dobar igrac vec skandal majstor. Trebali bi da otvorite rubriku crna hronika za ovakve slucajeve