Benzema pročišćava Real, koga ne želi za saigrača?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 26.12.2021.
21:19
Izvor: Sportske.net

Ima ogroman uticaj u klubu.

 EPA-EFE/Javier Lizon
EPA-EFE/Javier Lizon

Povezane vesti

Bez obzira što je njegov posao prvenstveno da daje golove, Karim Benzema ima ogroman uticaj u Real Madridu i van terena, a prema informacijama koje stižu iz Španije namerava da izvrši uticaj na odlazak Edena Azara iz kraljevskog kluba.

Ovu informaciju preneo je španski "Nasional" dodajući da je Benzema već obavestio trenera Karla Anćelotija da ne želi da mu Belgijanac bude saigrač, a imajući u vidu da sličan stav deli i predsednik Florentino Perez jasno je da bi upravo Azar mogao prvi da "potegne nogu".

Azar je u Real stigao u Real na leto 2019. godine nakon sedam izvanrednih godina u Čelsiju i nakon osvojene Lige Evrope, ali su povrede i slabe igre obeležile njegov boravak u Madridu.

U poslednjih nekoliko utakmica bio je starter u odsustvu zaraženog Marka Asensija i samo je potvrdio da nije dostojan kraljevskog kluba.

Azar je ugovorom vezan sa Realom tek do leta 2024. godine i realno je očekivati da ode na pozajmicu. Spominju se njegovi bivši klubovi Čelsi i Lil, a do kraja januarskog prelaznog roka znaćemo nešto više.

Osim Azara, Real bi u januaru mogli da napuste Geret Bejl i Isko, koji su već odavno u drugom planu u Madridu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke