Benzema se izvinio, ništa od trampe sa "Bjankonerima"?

Autor: Stefan Matić
petak 30.10.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net

Da li je Francuz popustio pod pritiskom javnosti.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Madriđani nisu najbolje startovali u svom omiljenom takmičenju.

Najuspešniji klub Evrope je na poslednjem mestu grupe B sa tek bodom iz dva meča. Frustracije smo mogli videti i na samom poluvremenu meča u Menhengladbahu, Benzema je snimljen kako sa sunarodnikom Mendijem komentariše nastup Vinisijusa.

Napadač je poručio svom beku da ne dodaje loptu Brazilcu, imao je utisak kako Žunior više pomaže Nemcima no svom timu. Brazilski mediji pišu kako se mladi ofanzivac oseća izdanim, priča je eksplodirala, na kraju krajeva postoji i snimak koji je sam po sebi nepobitan dokaz.

Marka piše kako su "ratne sekire" zakopane, Benzema se navodno juče na treningu izmirio sa Vinisijusom. Francuz je imao razgovor sa svojim mlađim kolegom, atmosfera je morala da se raščisti pred nastavak prvenstva i sutrašnji duel sa Ueskom.

Španski mediji takođe sve više pišu o dolasku Dibale u Madrid, Juventus bi za Argentinca dobio Iska i Vinisijusa. Uzimajući nastup protiv Barselone i očajnu partiju "desetke" Italijani bi i profitirali čak u ovom poslu. Međutim to nije jedina razmena koja se spominje između starih rivala.

Italijani prenose kako Real želi da se reši i dvojca iz odbrane, Marselo i Eder su prekobrojni, mogli bi putem Torina - Perez želi Rajolino blago u vidu De Lihta!

De Liht

Holanđanin se vraća iz povrede, jasno da bi on i Demiral bili naslednici Bonućija i Kjelinija. Jasno ova razmena zvuči neverovatno, znamo koliko su se "bjankoneri" namučili oko dolaska De Lihta, morali su da daju bolju ponudu od Barselone, ali i sklope dogovor sa Rajolom.

Jasno da takav vid razmene ne bi se desio u januaru, ali letnji prelazni rok bi nam mogao doneti interesantnu saradnju šampiona Italije i Španije.

baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 30.10.2020
11:46

Koja razmena ? De Liht za ??

avatar
MunzeKonza
Friday, 30.10.2020
19:56

Marselo i Militao. Ko veruje da bi Juve pustio De Lihta, taj mora na pregled.