Bernardo Silva "presekao" - uskoro pada potpis!

Autor: Filip Rodic
sreda 23.08.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

Navijači Sitija čekali su ovu vest.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Očekuje se da će Bernardo Silva potpisati novi ugovor sa Mančester sitijem kako bi okončao još jedno leto spekulacija o njegovoj budućnosti.

Sa još samo dve godine od njegovog trenutnog ugovora i ponovnog otvaranja za novi izazov, igrač je ovog leta bio dostupan na tržištu. Pari Sen Žermen i Barselona su među klubovima koji su pokazali interesovanje, kao i prošle godine.

Pep Gvardiola je uvek tvrdio da igrač može da ode ako više ne želi da bude u klubu, ali Siti je ovog leta pregledao stanje na tržištu, jer su mnogi klubovi trošili ogroman novac.

Transferi Mejsona Mauntaa (60 miliona funti) i Deklana Rajsa (105 miliona funti) iskorišćeni su kao znak da će se razmatrati samo ozbiljna ponuda za Silvu.

To nije stiglo, a da bi dodatno ojačao Siti dok se priprema za odbranu titule koju su osvojili prošle sezone, Silva je sa zadovoljstvom potpisao novi ugovor sa klubom. 

Dodaju se informacije se da favorit navijača imati klauzulu od 50 miliona evra u svom novom ugovoru kako bi mu omogućio da ode sledeće, godine ako bude ponude.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke