Besni Kejn, prekršeno obećanje i čvor koji je teško rasplesti!

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.08.2021.
07:34
Izvor: Sportske.net

Hari Kejn opet u žiži...

EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas
EPA-EFE/Daniel Leal-Olivas

Povezane vesti

Hari Kejn je besan. On se oseća prevarenim i poziva na obećanje predsednika Livija dato prošlog leta, da će mu biti dozvoljeno da ode, ako se Totenhem ne plasira u Ligu šampiona ili ne osvoji trofej.

Sada se našao pred zidom, "Pevci" traže oko 190 miliona, Siti ne želi da plati više od 150 za kapitena Engleske. Sjajni napadač nije igrao protiv Mančester Sitija, Nunjo Espirito Santo, novi trener smatra da nije spreman, ali se priča da će biti pozvan za sledeću nedelju i meč protiv Vulvsa. 

Fudbaler veruje da namernim podizanjem cene, Totenhem pokušava da izbegne pregovore. Uz to, njemu je nagovešteno pre EP da će ga klub pustiti, već 18 meseci razmišlja o odlasku.

Što se tiče kažnjenja na pripreme, iz njegove okoline su procurele informacije da je shvatio da ima produžen odmor do kraja prve nedelje avgusta, iako je na kraju klub saopštio da treba da se pojavi drugog dana ovog meseca. 

Kejn je ponikao u klubu, on veruje da navijači razumeju želju da ode, iako ima još tri godine ugovora. Bole ga priče o njegovom neprofesionalizmu koje se šire u medijima jer je uvek davao sve za klub. 

Nije pitanje novca, Kejn je daleko najplaćeniji igrač u Totenhemu, on želi da se bori za velike stvari. 

Iz kluba nisu želeli da komentarišu navode medija niti da raspravljaju o transferu, odluka na tome hoće li Kejn zaigrati za vikend je na Espiritu Santu koga čeka gostovanje doskorašnjem klubu Vulverhemptonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke