Bijelsa dobija pojačanje iz snova, "El Loko" vodi Lids u Evropu?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.07.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će biti spremni za novi korak!

EPA-EFE/Paul Ellis / POOL
EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Povezane vesti

Lids Junajted bi mogao da bude iznenađenje prvenstva. Prošle godine ih je Bijelsa posle povratka u elitu doveo u sredinu tabele, sada klub iz Jorkšira želi korak dalje, u Evropu.

Već su pokazali namere, doveli su levog beka Žuniora Firpa iz Barselone i otkupili Harisona od Mančester Sitija. Već su utrošili 30-tak miliona, ali se Andrea Radrizani tu neće zaustavili.

Potvrđeno je da Lids pregovara sa Adamom Traoreom koji je prošle godine bio neprepeznatljiv nakon sezone u kojoj je eksplodirao u Vulvsima. Bivši diplomac La Masije je meta i Liverpula i Arsenala, ali priča se da bi radije u Lids zbog Bijelse, i veće minutaže koju bi imao. Osim Španca, direktor Orta pregovara sa Volfsburgom oko Hrvata Brekala koji bi koštao oko 20 miliona. Farid Bulaja Alžirac iz Meca se pominje kao pojačanje u veznom redu. Takođe Bijelsa se nada pojačanju iz Sitija, Jangelu Ereri koji je dve godine proveo u Granadi na pozajmici i Pep bi mogao da ga usmeri ka svom uzoru argentinskom treneru. Internacionalac iz Venecuele bi činio savršen tandem u sredini sa reprezentativcem Filipsom.

Lids ima novca, neće prodavati, otišao je Alijoski koji nije želeo da produži ugovor, ali svi ostali su tu, sa četiri ili pet pojačanja, pogotovo ako stigne Traore, ovaj tim će biti veoma opasan.

Neke od prognoza govore da bi lako mogli da se umešaju u borbu za top 6, odnosno izlazak u Evropu.

Proverili smo kvotu, 5.60 na Lids u top 6, to da će završiti u top 10 deluje kao sigurica, kvota je 1.78.

Mi ćemo pokušati ovde, a vi možete da nam se pridružite...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke