Bijelsa se nećka, Everton dovodi pravog spasioca?

Autor: Stefan Matić
utorak 24.01.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

"Big Sam" ponovo u modi.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

"Karamele" su u potrazi za novim stručnjakom. 

Pre par dana je Everton raskinuo saradnju sa Frenkom Lampardom, klub iz Liverpula se nalazi na deobi pretposlednjem mestu sa istim brojem bodova kao i poslednjeplasirani Sautempton. 

Engleski mediji su bombastično najavili Marsela Bijelsu kao čoveka koji bi mogao da preuzme "karamele",ali se navodno "El Loko" nećka oko povratka u Englesku gde ima iskustvo vođenja Lidsa. Kao naredni kandidat se pominje Ralf Hazenhitl, Austrijanca smo dugo gledali na klupi Sautemptona, ali prava "bomba" je definitivno potencijalni povratak "Big Sam-a" to jeste Sema Alardajsa.

Unikatni trener je bez posla od juna 2021. godine kada je otišao sa klupe VBA sa kojima pak nije uspeo da izbori opstanak u PL. Ipak, engleski trener zna šta znači bitka za život - sećamo ga se iz epizoda sa Palasom, Blekburn Roversima i Sanderlendom. Pomenuti timovi su bili "prežaljeni", ali je Alardajs učinio svoje čudo. 

Everton je već vodio, na klupi "karamela" je bio u periodu od novembra 2017. do maja 2018. godine. Možda je vreme i za drugi mandat, jer za sada deluje da Everton sigurno korača ka Čempionšipu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke