"Bild" donosi preokret, danas ćemo imati rekordan transfer, a dlanove trljaju u Zagrebu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.08.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Uskoro ćemo imati i rekordan transfer među defanzivcima.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Dugo se čeka na realizaciju transfera Joška Gvardiola. 

Nije skrivano apsolutno ništa, ni želja Pepa Gvardiole da ga ima u svojim redovima, ni želja fudbalera da zaigra u najjačoj ligi na svetu, ali probleme je pravio Lajpcig koji je kočio transfer.

Čak je i Fabricio Romano, najčuveniji novinar koji objavljuje transfere, bio upozoren od strane "Tvitera" da ne iznosi lažne informacije, pošto je napisao da će Gvardiol uskoro biti na medicinskim pregledima u Mančester sitiju. 

"Bild" danas donosi priču da će stvar biti gotova - danas!

Nemački klub je navodno pristao na ponudu od 90 miliona evra, juče su nemački predstavnici bili u Engleskoj gde su pregovarali oko transfera hrvatskog reprezentativca. 

Dakle, cena nije više čitavih 100 miliona, već deset manje, koji je razlog smanjenja cene ostavljamo vama da nađagate, Lajpcig je na kraju pristao na pomenutu sumu od koje Mančester siti nije hteo da se makne i nije želeo da šalje čitavih 100 miliona. 

Transfer čeka i nada mu se Dinamo iz Zagreba, koji je već zaradio 19 miliona evra kada ga je prodao, a sada čeka još 18 miliona, imajući u vidu da imaju pravo na 20% od prodaje. 

Ovaj transfer će ujedno biti i rekordan kada su defanzivci u pitanju, Gvardiol će oboriti rekord Harija Megvajera i njegov transfer vredan 87 miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke