Bivši kapiten Partizana se vraća u Italiju?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 14.06.2021.
08:21
Izvor: Sportske.net

Treća sreća? I Srbin na meti...

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Stevan Jovetić je slobodan igrač. Nekadašnji kapiten Partizana je otišao iz Monaka, istekao mu je ugovor, pričalo se da bi mogao u Španiju, pominjana je Granada.

Ali, italijanski mediji pišu da Jovetić želi povratak u Seriju A. Naime, Crnogorac koji je igrao za Fiorentinu i Inter ima istog menadžera kao Mauricio Sari, u pitanju je dobro poznati Falji Ramadani.

Naime, Sari bi rado uzeo slobodnog igrača koji ima mnogo iskustva i koga bi mogao da koristi na više pozicija u ofanzivi. 

Stevan Jovetić ima 31 godinu, sigurno još par dobrih sezona u nogama, nakon pozajmice u Sevilji, poslednje četiri godine je proveo u kneževini. Ove godine je odigrao 29 utakmica i postigao šest golova. 

Inače, Sari je dobio obećanje od Lotita da će tim biti pojačan igračima koji se bolje snalaze u 4-3-3, ekipu čeka tranzicija od Inzagijeve 3-5-2. Uz Jovetića se pominje i Orsolini iz Bolonje, povratak Felipea Andersona, eventualno Iličić ili Mateo Politano. Navodno Sari će pustiti Kaiseda u Inter, probati da pojača bokove, pogotovo u ofanzivi, odnosno da pruži pravu podršku Imobileu.

U odbrani prva meta je Albanac Hisaj koga je trenirao u Napulju, kao i Nikola Maksimović koji je slobodan igrač. U svakom slučaju Igli Tare mora da dovede najmanje pet ili šest igrača, neki stariji će biti pušteni, kako bi se napravila ekipa za duži period i pružila šansa Sariju da sprovede projekat poput onog u Napulju. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke