Bivši "reds" omalovažio Maneov transfer u Bajern!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 19.06.2022.
18:39
Izvor: Sportske.net

"Tu nema izazova, zapaliće cigaru i pobeđivati sa 5:0."

 EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula u proteklim godinama Senegalac Sadio Mane dogovorio se sa Bajernom iz Minhena i od naredne sezone igraće za šampiona Bundeslige.

Poznato je da u engleskoj "sa visine" gledaju na sve ostale evropske lige i smatraju da je njihova Premijer liga za klasu jača od svih drugih nacionalnih šampiona.

Zbog toga i ne čudi "podrugljivo" mišljenje bivšeg fudbalera Liverpula i reprezentacije Velsa Dina Sandersa o prelasku 30-godišnjeg Manea u Bajern Minhen.

"Ne mogu da verujem da napušta Liverpul. Ne znam kako je došlo do ovoga. Ima 30 godina, poslednjih šest meseci je igrao najbolji fudbal u karijeri, a odlazi iz Liverpula", u neverici je Sanders.

Još mu teže pada što će jedan od najboljih igrača u Engleskoj karijeru nastaviti u Bundesligi.

"Nemam ništa protiv Bajerna, veliki je to klub, ali Bundesliga nije izazov. Mane će da postiže golove, pošto Bajern svake nedelje pobeđuje sa 5:0 i unapred se zna da će da osvoji Bundesligu. To nije izazov. Sedeće u svojoj fotelji, zapaliće cigaretu, zaigraće za Bajern u trećoj brzini i upropastiće dve najbolje godine svoje karijere", smatra Sanders.

Ostaje da se vidi kako će se brzonogi Senegalac snaći u dresu Bavaraca i u kojoj brzini će igrati bundesligaške utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke