Bivši Zvezdin napadač blizu Glazgov Rendžersa!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.07.2023.
18:45
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Dve opcije su u igri.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Škotski vicešampion Glazgov Rendžers je ovog leta započeo značajnu rekonstrukciju svog igračkog kadra.

Do sada su već angažovali sedmoricu novih igrača, ali ono što izaziva najveću pažnju je koga će dovesti kao pojačanje u napadu.

Tamošnji mediji pišu da je prva meta za novog napadača 24-godišnji Brazilac Danilo iz holandskog Fejenorda, za koga su čelnici Rendžersa ponudili obeštećenje od oko šest miliona evra.

Međutim, Holanđani su tu ponudu odbili, pa se sada u Rendžersu okreću realizaciji ''Plana B'', a to bi bio transfer bivšeg napadača Crvene zvezde Nikole Krstovića, koji sada veoma uspešno predvodi napad Dunajske strede.

Crnogorski reprezentativac je u ovom slovačkom klubu prošle sezone postigao 18 golova na 27 ligaških utakmica, odnosno ukupno 26 golova na 35 mečeva u svim takmičenjima.

"Iako ne postoji garancija da će crnogorski reprezentativac svoju impresivnu formu iz Slovačke preneti u škotski fudbal, Fejenordov tvrdoglav pristup pregovorima za Danila mogao bi da natera 'svetlo-plave' da potraže opciju negde drugo, a naknada od pet miliona funti za strelca kao što je Krstović mogla bi da predstavlja vrednu kocku na osnovu njegove impresivne forme u prethodnoj sezoni", piše ''Fudbal Insajder'', a prenose podgoričke ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke