Bled šampionski Milan, Berardi potcenio Menjona

Autor: Nemanja Janošev
utorak 30.08.2022.
20:27
Izvor: Sportske.net

Nije bilo dobro od ekipe Stefana Piolija.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Fudbaleri Sasoula i Milana remizirali su ove večeri na stadionu "Mapei" odigravši bez golova u utakmici 4. kola Serije A.

Ukoliko ste kao neutralac svoje vreme izdvojili za utakmicu Sasuola i Milana, mogli ste i kvalitetnije da ga utrošite... Nije se mnogo toga videlo, posebno od "rosonera" koji su kao favoriti ušli u ovu utakmicu. 

Mogli su i da izgube, da Majk Menjon nije briljirao na njihovom golu i sprečio Domenika Berardija da u 23. minutu postigne pogodak sa bele tačke. Bio je to, prevashodno, očajan jedanaesterac Berardija koji je želeo samo da plasira loptu središnje visine na na levu stranu, ali je Menjon to prozreo i bez većih problema odbranio.

Kasnije se Berardi povredio i morao je da napusti teren u bolovima. Milan je teško uspevao da ugrozi gol Konsiljija, a u ozbiljne probleme ušli su u 90. minutu kada je Alesandro Florenci u trku osetio bol u zadnjoj loži. Povreda koja nije izgledala naivno prouzrokovala je njegov izlazak iz igre, a Milan je u dodatnih sedam minuta, koliko je nadoknađeno, igrao sa igračem manje zbog svih iskorišćenih izmena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke