Bleki Milenkovic se oprostio? Da li je već rešeno, igraće za finalistu evro-kupova?

Autor: Boris Jovanović
petak 07.05.2021.
09:51
Izvor: Sportske.net

Srbin gotovo sigurno odlazi, liga se nazire, a klub?

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Nikola Milenković se već oprostio od Fiorentine, ili je tako zvučao intervju dat klupskim medijima.

"Volim Fiorentinu, ovde sam od dečaka postao čovek. Imam lepe uspomene, uvek ću ostati vezan za klub, iako smo imali teške sezone i ni ove nismo uspeli da ispunimo ambicije", rekao je Bleki, a zaista je zazvučalo kao oproštaj od kluba.

Milenković ima ugovor do 2022. i pregovori su propali, Fiorentina mora da ga proda na leto.

Ali gde? 

Oni traže 40 miliona evra, u ovim uslovima to nije mala suma i verovatno isključuje italijanske klubove. Naime, Inter nema novca za pojačanja, Juventus takođe, pričalo se o Romi i Napoliju, ali tu nema kontakata.

Sa druge strane, PL klubovi mogu da ispune želje Toskanaca.

Ramadani navodno radi na dve strane, jedna je Mančester Junajted koji traži štopera i Milenković bi se ukopio idealno u tim, bilo kao treći štoper ili u tandemu sa Megvajerom. Sigurno bi imao prednost u odnosu na Lindelefa...

Druga varijanta je Čelsi. 

O čemu se radi?

Pini Zahavi ima veliki uticaj na Abramoviča, Čelsi će bez obzira na ishod finala promeniti stvari u odbrani. Tijago Silva i Aspiliueta odlaze, Alonso i Emerson verovatno, za očekivati je da ostanu sigurno Ridiger i Kristensen, Čilvel, čak ni Zuma nije siguran. To bi otvorilo mesta za par defanzivaca, navodno je jedna od ideja Milenković, upravo jer može da pokrije više pozicija u ekipi.

Čelsi je u finalu Lige šampiona, Junajted u finalu LE, oba tima će igrati u evropskoj eliti naredne sezone.

Transfer čeka Partizan, u slučaju da on zaista bude 40 miliona evra, u kasu crno-belih će se sliti oko 2 miliona, imaju 5% od prodaje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke