"Bleki" na ceni - Sve oči će biti uprte u njega ovog vikenda!

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.03.2022.
09:35
Izvor: Sportske.net

Sprema se veliki transfer!

 PAOLO MAGNI
PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i fudbaler Fjorentine Nikola Milenković ponovo će biti u centru pažnje predstojećeg leta jer se očekuje njegov transfer iz Firence.

Prošlog leta nije otišao već se obavezao na novu vernost Fjorentini. Bio je nadomak prelaska u Vest Hem, ali je odlučio da potpiše novi ugovor sa "Violom" do 2023. godine i tako dodatno učvrsti status jednog od najperspektivnijih štopera Serije A.

I jeste to učinio. Fjorentina igra znatno bolje u ovoj sezoni, a delić zasluga svakako ide njemu. Iako "ljubičasti" često kapituliraju, Milenkoviću se odaju priznanja za njegove partije i zapao je za oko nekolicini klubova. Interesuje se, navodno, Mančester junajted, a ponajviše se sviđa Bepeu Maroti, odnosno Interu.

Italijanski šampion se sprema za rastanak sa Stefanom de Frajem naredne sezone, prema pisanjima "Gazete". Njemu ističe ugovor 2023. godine i kako je ocenjeno, od standardne trojice pozadi, Holanđanin ima najslabiju ocenu, te se veruje da je život bez njega moguć. Zamenu u De Fraju vide upravo u Milenkoviću za kojeg smatraju da je vredan ulaganja. C

Cifra od oko 15 miliona evra trebalo bi da zadovolji Fjorentinu, toliko je i Vest Hem nudio letos i umalo nije došlo do dogovora. Milenkoviću se, navodno, sprema plata od dva i po do tri miliona evra, što bi trebalo i njega da učini srećnim, osim planova na sportskom polju.

Upravo će Milenković biti starter na sutrašnjem meču između Intera i Fjorentine na "Đuzepe Meaci", a Bepe Marota i sam Simone Inzagi, uživo će moći još jednom da se uvere u kvalitete srpskog štopera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke