Blizu je - Liverpul dobija treće letnje pojačanje!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 14.06.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net

Zamena za Aleksandera-Arnolda.

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nakon ofanzivnog veznog Fabija Karvalja iz Fulama i Benfikinog centarfora Darvina Nunjeza Liverpul je blizu i trećeg letnjeg pojačanja.

Kako javljaju engleski mediji, a potvrđuje ugledni sportski novinar Fabricio Romano, "redsi" su dogovorili lične uslove sa bekom škotskog Aberdina Kalvinom Remzijem.

Mladić iz Aberdina rođen je 2003. godine, igra na poziciji desnog beka i trebalo bi da bude konkrencija Trentu Aleksanderu-Arnoldu.

Remzi je odigrao samo jednu sezonu u seniorskom fudbalu i pokazao izvanredan potencijal u dresu škotskog premijeriligaša, tako skrenuo pažnju Jirgena Klopa koji je odlučio da ga dovede na "Enfild", pre svega zbog odličnog centaršuta, naime, desni bek je zabeležio čak devet asistencija ove sezone u 22 meča za Aberdin.

Očekuje se da Škoti neće praviti probleme svom mladom fudbaleru i da će prihvatiti ponudu Liverpula koja će uskoro zvanično stići na njihovu adresu. 

Koliko će to novca biti još uvek je nepoznato. Vrednost Remzija na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" procenjuje se na 600 hiljada eura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke