Blizu smo, trampa Reala i Mančester Junajteda, ovde će baš svi biti zadovoljni!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 04.07.2021.
09:39
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema više prepreka za dogovor...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Izgleda da se stvari kreću u pravom smeru i da bi posle Džejdona Sanča, Solskjer mogao da obezbedi novo veliko pojačanje.

Real je spreman da proda Rafaela Varana "Đavolima", ako bi taj posao uključivao pozajmicu Donija Van de Beka.

O čemu se radi?

Znate verovatno da je Real odbio da duplira platu Varanu na 12 miliona evra, i da žele da ga prodaju, suma je oko 60 miliona evra, što je previše za igrača kome sledećeg leta ističe ugovor.

Ali, postoji i varijanta koja bi mogla da bude rešenje. Kako pišu engleski mediji Madriđani traže da u dogovor oko francuskog štopera bude uključena i pozajmica Holanđanina.

Van de Bek je pominjan kao pojačanje Los Blankosa još pre dve sezone posle fantastičnih partija u Ajaksu, ali je na kraju za 50 miliona evra završio u Mančester Junajtedu.

Nije dobio pravu šansu, želi da ode, ovo je prilika da se na pozajmici naredne godine izbori za ugovor sa Realom. Španci bi imali opciju da otkupe Holanđanina, a posle povratka Odegarda, Anćeloti želi još jednog mlađeg igrača sredine terena koji bi bio zamena za Kazemira. 

Sa druge strane Solskjer bi dobio i štopera, a možda i šansu da klubu vrati novac uložen u holandskog vezistu. 

Inače pomenuti Varan je već dogovorio platu od 12 miliona evra sa "Đavolima".

To nije sve što se tiče prelaznog roka od Junajteda, meta u veznom redu je Marselo Brozović, Inter bi ga prodao za oko 30 miliona evra, Hrvatu ugovor takođe ističe narednog leta. Ima 28 godina, mnogo iskustva, bio bi nova opcija u veznom redu, tim pre što se sprema odlazak Nemanje Matića, kako rekosmo Van de Beka, moguće i Freda, mada je to manje verovatno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Tuesday, 06.07.2021
14:12

Ово заиста обећава. Коначно трансфер политика са неким планом. Лук Шо и Мегвајер су се одлично засад показали на ЕУРО, Бисака стандардно добар и још треба уклопити Варана, што не верујем да ће бити тежак део посла. Верујем да бисмо у том случају коначно имали поуздану дефанзивну линију. Ван де Бек на позајмицу у Реал, вероватно на крају исте би и прешао у Реал и на тај начин би Солшер повратио одређени део средставав који су уложили у њега, иако и даље сматрам да нису ни 5% потенцијала искористили од холанђанина јер може доста да пружи, али би дошао Брозовић, па бисмо онда на средини имали Погбу и Брозовића, крилно Санчо, Рашфорд, Кавани у шпицу. Одлична постава за почетак наредне сезоне.