Bolje rešenje od Kutinja? Barsa ga prodala u bescenje, sada nudi 100 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.10.2017.
07:59
Izvor: Sportske.net

Nikome nije jasno kako su oni dozvolili ovo, sada je jasno da je u pitanju prirodni Ćavijev naslednik. Većina veruje da je bolje rešenje za Barselonu od Kutinja.

Twitter: Sky Sports La Liga
Twitter: Sky Sports La Liga

Povezane vesti

Barsa ima novu ideju. Naime, pošto je teško verovati da će im Liverpul prodati Kutinja, Katalonci su se okrenuli bivšem igraču.

Gvardiola ga je odveo sa sobom za svega 25 miliona evra, sada će bi Katalonci morali da plate verovatno četiri puta više kako bi ga vratili u klub.

Pogađate, u pitanju je Tijago Alkantara.

Sjajni vezista Bajerna želi natrag u Kataloniju, međutim, teško je verovati da bi ga se Bavarci odrekli za neku sumu manju od trocifrene. On se posle odlaska Pepa dovodio u vezu sa Sitijem, ali Nemci nisu želeli da čuju. Gvardiola je insistirao da ga Bajern dovede, iako su mnogi bili sumnjičavi, izborio se u Nemačkoj, ali kako rekosmo, od PL nije bilo ništa, kada je Pep napustio Bavarsku.

Thiago Alcantara Tijago Alkantara

Sada bi situacija mogla da bude drugačija, ukoliko budu usledile promene narednog leta, Tijago, koji za razliku od brata Rafinje igra za Španiju, ima navodno silnu želju da se vrati.

Njega su svojevremeno posmatrali kao prirodnu zamenu za Ćavija, ali nije želeo da čeka.

Ove sezone u slaboj godini Bajerna već je dao osam golova i imao isto toliko asistencija u Ligi šampiona i Bundesligi.

Barselona očajnički traži lidera na sredini terena, kako rekosmo Kutinjo bi bio skuplji, a Tijago, izdanak La Masije koji je još 2009. debitovao za prvi tim Katalonaca bi se sigurno mnogo lakše adaptirao.

Prepreka je Bajern, sin slavnog Mazinja ima ugovor sa klubom do 2021, i ako ga ne produži, jasno je koliko je ovo teška misija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Wednesday, 18.10.2017
13:27

JEdan veliki pozdrav za sve navijače Barcelone, jednog odličnog kluba, sa odličnom školom fudbala. Ali, sjetićemo se talenata, koji su kad je Barsa bila najbolja, po njihovim riječima nicali su svakodnevno na svim pozicijama, sastavljao se tim od 11 katalonaca koji će prvi put (iako je Celtic već to uradio) igrati svi finale LŠ iz tog drevnog fudbalskog grada. Naravno, nekoliko godina kasnije, kad se smire strasti, vidimo da je barsina škola kao i svaka druga dobra škola fudbala i da i ona treba da kupi jedno 15 mladih ubica koji rastu i razvijaju se po bijelom svijetu po principu da će jedan od tih biti taj... misija ispunjena. Na kraju, u toj školi nema ništa posebno, samo su tu bili posebni Xavi i Iniesta, i došljak Mesi... Sa njima je i Buskets svjetski igrač. Xavi i Iniesta se rađaju rijetko i nikad u istoj sredini, tako su generaciju imali mnogi klubovi i uz njih rasli mnogi dobri fudbaleri. Evo i Barsa je nasložila dominaciju nakon mnogih drugih koje su bile po Evropi pa moramo razumjeti pretjerano oduševljenje. Dakle, treba im Vudburn, Osman Dembele, Kutinjo... Odlično.

avatar
Tuesday, 17.10.2017
16:07

da je neko drugi hajd al kad ne mogu izać na kraj sa liverpulovim celnicima ,kako će tek sa bajernovim

avatar
KemyBayern
Tuesday, 17.10.2017
14:57

Opet isto ali na moje pitanje i dalje nema odgovora! Ovo je vec treci igrac Bayerna za koje pisete da zeli da ide,ALI i dalje ne navodite konkretno odakle vam ta prica,ej vec za treceg igraca pisete da ZELI da ode,ali gde ste videli tu izjavu??? Kazite nam pa da je i mi procitamo...

avatar
Al(a)din
Tuesday, 17.10.2017
10:37

Izvor Moj dnevnik svakodnevnik

avatar
mak_juventino
Tuesday, 17.10.2017
10:23

Bayern da ga pusti tek teko ? Ne verujem

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 17.10.2017
08:27

Pa jasno je bilo da u taj Tim Barse nije bilo mesta za njega bolje da negde igra nego da sedi na klupu Barse

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 17.10.2017
08:07

Kutinjo ne predstavlja zamenu za Cavija.

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 18.10.2017
13:30

Kutinjo je na pola puta izmedju Ćavija i Inieste, isto kao što je Neimar na pola puta izmedju Mesija i C. Ronalda.

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 18.10.2017
14:11

pa to... Kutinjo je plejmejker kao Xavi ali i igrac koji se zaleti u prodor kao iniesta. Stoji tacno na pola puta izmedju te dvije pozicije. Nije ni na centru a nije ni krilo... U zavisnosti od sastava ekipe igra to sto treba... sad nije bilo Manea pa je bio vise soler. Nejmar je isto tako prodoran kao mesi i ima poteze C ronalda, preskanje lopte po 10 puta i cuda...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 18.10.2017
13:39

Pricam o poziciji. Cak je blizi i Nejmaru nego Caviju.