Bolonja odredila cenu za Arnautovića, navijači besne na upravu Junajteda, ne žele ga!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.08.2022.
21:28
Izvor: Sportske.net

Da li će Englezi povećati ponudu?

EPA-EFE/Robert Ghement
EPA-EFE/Robert Ghement

Povezane vesti

Danas je odjeknulo da Mančester Junajted želi Marka Arnautovića i da je Bolonja već odbila prvu ponudu.

Navodno, Junajted je poslao prvu ponudu od devet miliona evra, što je Bolonja odbila, jer Austrijanca srpskog porekla želi da proda za samo 15 miliona. 

Arnautović je već poručio upravi Bolonje da želi da ode i da uprava pronađe način da prihvati ponudu Junajteda, koja se dobija jednom u životu. 

Austrijanac je sarađivao sa Erikom ten Hagom u Tventeu kao tinejdžer, kasnije je igrao za Inter, Verder, Stouk, Vest Hem, Šangaj SIPG, da bi ga prošlog leta u Evropu vratio poziv Siniše Mihajlovića.

Jasno je da u 33. godini Arnautović broji svoje poslednje sezone u karijeri, a poziv Mančester Junajteda je jednostavno nešto o čemu nije mogao ni da sanja.

Sada preostaje da vidimo koliko Junajted želi Arnautovića i da li je spreman da plati pet, šest miliona evra više i ispuni Bolonjine zahteve.

Navijači Junajteda su razočarani ako je ovo zaista rešenje za probleme koji su vidni već od prvog kola i poraza od Brajtona.

Društvenim mrežama kruže kometari da će Junajted bez Ronalda i sa Arnautovićem završiti na sredini tabele i da je to realan domet trenutnog sastava. 

Ten Hag želi Frenkija de Jonga i na sve načine pokušava da ga ubedi da dođe, ali je Holanđanin odbio sve ponude Junajteda, u opciji su samo Čelsi i PSŽ...

Biće uzbudljivo pratiti Junajted do kraja ovog letnjeg prelaznog roka...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke