Bomba - Barsa se "sveti" PSŽ-u?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.08.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Dve muve jednim udarcem.

Twitter/PSG
Twitter/PSG

Povezane vesti

Barselona ima jedno od najboljih transfer leta u istoriji kluba. 

Katalonci su doveli kvalitetna pojačanja poput Rafinje, Kundea, Levandovskog, Kesija i Kristensena. Većini simpatizera fudbalske igre nije najjasnije kako "čarobnjak" Laporta sve ovo uspeo a da još uvek nije prodao De Jonga. 

Bilo kako bilo, Barselona ne planira da stane - naredna meta je Hakimi iz redova PSŽ-a. 

Katalonci itekako žele osvetu protiv francuskog kluba, svojevremeno su želeli Veratija a desilo se to da su izgubili Nejmara a potom i Mesija. Dvojac sada bez problema sarađuje u Parizu, videćemo da li bi se Mesi u skorije vreme i vratio svojoj "kući". 

Senzaciju zvanu transfer Hakimija u Barsu je plasirao španski novinar Pedrerol, vlasnik poznatog medija "El Čiringito" koji neretko ima bombastične vesti. 

Hakimi je prešao u redove PSŽ iz Intera pre godinu dana - francuski klub je platio oko 65 miliona evra za Marokanca, koji je ponikao u akademiji Real Madrida. Deluje da će i ove sezone biti nezamenljiv kod Galtijea, te se pitamo da li Barsa uopšte ima šansi da dovede defanzivca čiji ugovor ističe 2026. godine. 

Barselona nas je navikla ovog leta da nemoguće pretvara u moguće, tako da sačekajmo. Do kraja prelaznog roka je ostlao još dve nedelje, svašta se može desiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke