Bomba dana - Real našao napadača, tektonski potres u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.12.2017.
12:24
Izvor: Sportske.net

Da li će ovo biti šokantni januarski rasplet prelaznog roka?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Pre svega, veliko je pitanje zbog čega bi ovo Gvardiola radio tokom zime?

Naime, ako zaista kupi Aleksisa Sančeza za dvadesetak miliona, mogao bi da proda Kuna Aguera Realu.

Pep navodno nema ništa protiv, uz jedan uslov, da kao deo paketa na leto dobije besplatno Kejlora Navasa.

Naime, on smatra da Ederson treba da ima kvalitetnog rivala, da je Klaudio Bravo demoralisan i da želi da ode, a cilj su po dva sjajna rešenja na svakoj poziciji.

Uostalom, zbog toga cilja i Van Dajka, a priča se da će ojačati i levu stranu koja je mnogo izgubila odlaskom Kolarova umesto koga je doveden Mendi. Francuz je povređen, pa Fabijan Delf igra na toj strani koju može da pokriva i Marselo.

Ali, zbog čega bi sada rasturao ekipu. Ako Sančez bude čvrst u nameri da dođe u Siti, on će sačekati leto, u tom slučaju Kun bi mogao u junu zaista da napusti "Etihad". Ali, Realu je potreban napadač, mada ni oni ne dobijaju mnogo, Argentinac ne može da pomogne u Ligi šampiona, a prvenstvo je, uz sav respekt za teoriju izgubljeno.

Ipak, Sančez bi mogao da igra za Siti u Ligi šampiona, a navodno Gvardiola smatra da je komplementaran sa Žesusom više nego Aguero.

Uz to, dobio bi na leto i Navasa koji će svakako napustiti Real.

Ovo su jasno spekulacije, ali Real je spreman na očajničke poteze kako bi se dokopao napadača, pa nije nemoguće da ponudi i nekog drugog...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stari
Wednesday, 27.12.2017
19:50

Real će se uključiti u trku oko Kutinja kad-tad.

avatar
Armani
Wednesday, 27.12.2017
21:11

Sanse da kutinjo ode u real su manje nego da real uzme titulu u spaniji! Da ti ponovim,covjek je jasno rekao i dao do znanja gdje zeli da ide a real ce svakako maltretirati barsu i podizati mu cijenu!

avatar
Wednesday, 27.12.2017
22:20

I Nejmar i Kutinjo su sa 13,14 godina izjavili da im je san Real, bili su na Valdebebasu, ako ne verujes potrazi sam na internetu, plus Real ima hrpu veznjaka Kutinjo je nepotreban.

avatar
Doki Daki
Wednesday, 27.12.2017
18:35

Nije problem napadač u Realu.

avatar
magister
Wednesday, 27.12.2017
17:18

Hmmmm... da sam Zidan, doveo bih upravo Sančeza. Vrhunskog igrača, i golgetera i asistenta i graditelja... I može da igra LŠ... I jeftin je, jer mu ističe ugovor...

avatar
Che Wolfasin
Wednesday, 27.12.2017
15:47

A ko će onda Realu da bude rezervni golman, Kepa? Aguero bi teško bio gori od Benzeme. Deluje mi sve više da je u napadu potrebna potpuna rekonstrukcija i da dovođenje jednog igrača neće sve rešiti. Asensio je imao svoj boom, ali još nije zreo za prvi tim, a Ronaldo je igrač za bitne utakmice i to sve više kao džoker. Bale je otpisan to nije sporno. Ronaldo neće više osvajati zlatne lopte i sada treba da se podredi timu ili da ide iz njega.

avatar
Wednesday, 27.12.2017
22:21

Asensio nije spreman za prvi tim? Pa gledas li ti utakmice? Asensio je najkorisniji igrac bio u odnosu na minutazu, pre bih rekao da Isko i Benzema nemaju mesto u Realu. Isko ga je imao ali je zbog sebicnosti izgubio to mesto.

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 28.12.2017
15:49

Asensio je lik koji se uklopio u sivilo Reala, i koju je to utakmicu on prelomio svojim ucinkom? Isko zna da davi i uspori igru, a Asensijo misli da je bolji nego sto realno jeste.

avatar
mrancic
Wednesday, 27.12.2017
15:41

Pep da kupi De Heu,Dibalu i Sančeza.Da se obezbedi.Što je sigurno sigurno

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Wednesday, 27.12.2017
14:49

...koja je mnogo izgubila odlaskom kolarova :)

avatar
Z
Wednesday, 27.12.2017
13:41

Obzirom na kvalitet Edersona, odbranu kakvu ima City, kao i cinjenicu da igraju napadacki fubal sa velikim posedom lopte (napad je najbolja odbrana), msm da im je i demoralisani Bravo i vise nego dovoljna alternativa. Cinjenica da su vec skoro osvojili PL im daje mogucnost da rotiraju i odredjene igrace cuvaju za LS ali mislim da im za osvajanje tog takmicenja nedostaje iskustvo...tako da ce City za 2 godine (pogotovu kada sazru svi ovi klinci koje je Pep skupio) biti prava sila

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 27.12.2017
13:40

Ne verujem da ce real ikog dovesti na zimu,ne deluju mi kao klub koji je u panici i velike poslove vezano za buducnost resava na zimu...Uostalom kane i aguero ne bi mogli da igraju ligu sampiona dok ikardi tek treba da se dokaze...Radice na formi bejla ronalda i benzeme posto se bejl konacno oporavio i vracaju se sistemu 4 3 3 uz asensija,iska i kovacica koji ce biti tu za rotaciju...

avatar
Wednesday, 27.12.2017
18:26

ikardi treba da se dokaže ,nemaš ti pojma o fudbalu

avatar
Wednesday, 27.12.2017
22:23

Real mozda i baci sezonu zbog Sebaljosa, Ljorentea i Valjeha ali cinjenica je da ce dobiti Sebaljosa koji je bio najbolje ocenjeni igrac, ovo je verovatno poslednja sezona Modrica u Realu, niko ne ostaje dugo posle 30 u Realu pa nece ni Ronaldo. Ikardi je odavno dokazan igrac ali ne tip igraca kojeg bi voleo da vidim.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 27.12.2017
20:37

Ti prvo treba da prodjes kvalifikacije pa tek onda da zasluzis da bilo sta odgovoris na mom komentaru...S obzirom da nisi napisao adekvatan i konstruktivan odgovor u vidu demantovanja mojih argumenata mogu samo da konstatujem da ti je znanje siromasno...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 27.12.2017
13:38

Cuj ocajnicke poteze,pa Real ima para da kupi ceo Siti kao klub,preimenuje ga u Real Madrid iz Engleske i osvoji bar jednu ligu.

avatar
Wednesday, 27.12.2017
22:24

Tehnicki da, posto je vrednost Sitija procenjena na milijardu i po, koliko je Real u 2 godine zaradio uz ogromne rezerve novca koje ima, ali iz Sitija stoji drzava cela...

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 28.12.2017
00:07

Real je u minusu kao i barsa,oni zradili jesu al imaju isto toliko rashoda...