Bomba - Gvardiolion vojnik zatražio transfer, zakazao let za Madrid?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.05.2022.
23:42
Izvor: Sportske.net

Došao trenutak za rastanak...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ilkaj Gundogan želi da napusti Mančester Siti!

Engleski mediji večeras su lansirali ekskluzivu o tome da Gundogan želi da ode sa "Etihada" i da je rezervisao let za Madrid?!

Gundogan je do ove sezone bio nezamenjiv, čak i kapiten, ali je onda u jednom trenutku udarni trio u veznom redu bio Rodri, Bernardo i De Brujne.

Nemac smatra da je u trenutku karijere kada je spreman da u svakoj utakmici bude starter i to je razlog njegovog nezadovljstva. 

Nije tajna da je ranije bio na meti Real Madrida, ali renomirani izvori iz Španije nisu još uvek pisali o mogućnosti da pređe u "kraljevski" klub. 

Gundogan je u Sitiju šest godina, oseti se navodno i neka vrsta zasićenja, Pep Gvardiola bi mogao malo da promeni sastav, jer je teško da održi ovaj ritam sa skoro istim veznim redom. 

Ostaje da vidimo gde bi Gundogan mogao da nastavi karijeru, a u međuvremenu će se možda pojaviti inforamcija i zbog čega je rezervisao let za Madrid...

Inače, Siti bi mogao da osvoji novu titulu ako Liverpul ne pobedi Sautempton u utorak u gostima, a Jirgen Klop je najavio odmor za polovinu tima. Kvota na 1X u AdmiralBetu je čak 3,15.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke