Bomba iz Pariza, Mbape pred potpuno neočekivanim potpisom!

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.02.2022.
17:06
Izvor: Sportske.net

Kakva vest!

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Kilijan Mbape bi ipak mogao da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom!

Ovu vest upravo je plasirao pouzdani Radio Monte Karlo i još nekoliko renomiranih izvora iz Francuske, tako da ovo još kako ima "pokrića".

Navodno, Mbape bi mogao da potpiše kratkoročni ugovor, na dve godine, po kom bi postao najplaćeniji igrač Pari Sen Žermena, ujedno i na svetu. 

Mbapeu novac nije prioritet, već mu je važno da ga PSŽ ubedi i na sportskom planu, odnosno da ima dovoljno snažan projekat u naredne dve godine.

U tom periodu sigurno ostaje tu i Nejmar, Mesi ostaje još jednu sezonu, za onu poslednju je pitanje, a i tada će imati 36. 

Zanimljivo je i to da se pojavila  vest da je veliki uticaj u ovakav razvoj situacije izvršila Mbapeova majka, koja smatra da je Kilijan "dužan" da se se na pravi način oprosti od kluba i da je kratkoročni ugovor idealno rešenje. 

Real Madrid je njegov san, nema dileme da će Mbape zaigrati u belom dresu, samo je pitanje kada. Madriđani su već sve spremili za njegovu promociju na leto, a PSŽ već mesecima pokušava da ubedi Mbapea da treba da ostane.

On je nakon pobede nad Realom, u kojoj je postigao jedini gol, potvrdio da ishod ovog dvomeča nema nikakav uticaj na njegovu budućnost, ali to baš i nema toliko logike. Ako PSŽ glatko izbaci Real, Mbape treba da veruje da je on taj koji je napravio razliku i da postavi pitanje - da li bi bilo obrnuto da je on u dresu Madriđana?

No, čeka nas nastavak sapunice, ovo su bombastične i veoma značajne vesti iz najproverenijih izvora iz Francuske - PSŽ je i dalje u igri za Mbapeov potpis!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke