Bomba iz prve ruke - Gvardiol(a) obara rekord za još jači Mančester siti!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.07.2023.
20:35
Izvor: Sportske.net

Ovo je nerealno...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester siti uvek ima prostora za napredak, a Pep Gvardiola će to potvrditi i u svojoj sedmoj sezoni na "Etihadu".

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz prve ruke iz Lajpciga, Siti je u završnoj fazi pregovora sa Joškom Gvardiolom! 

To je potvrdio direktor nemačkog kluba Eberl, koji je javno rekao da su pregovori pri kraju.

"Pregovaramo sa Sitijem i mogu da potvrdim da su nas Joškovi agenti obavestili o njegovoj želji da ode u Mančester. Cena je 100 miliona evra i bonusi, a nakon što dobijemo takvu ponudu, Gvardiol će biti u Pepovim rukama. Ujedno, Gvardiol će postati najplaćeniji defanzivac u istoriji fdubala", rekao je Eberl. 

Istovremeno, pojavila se informacija da je Siti ponudio 90 miliona evra, što je samo 10 od cifre koju traži Lajpcig, pa se u prevodu uskoro očekuje konačni dogovor.

Hrvat će biti zamena za Ajmerika Laporta, koji napušta klub, a nije isključeno da ode ni Kajl Voker, te da Pep na raspolaganju ima četvoricu vrhunskih štopera za tri pozicije u svojoj novoj omiljenoj formaciji 3-2-4-1, a to su - Ruben Dijaš, Akanđi, Ake, Gvardiol, a po potrebi, tu uvek može da uskoči i Džon Stouns. 

Ne treba zaboraviti ni da je stigao Mateo Kovačić, tako da će Siti zaista opet imati paklen tim, čak i da ode Bernardo Silva, koji će pokriti gotovo ceo transfer Joška Gvardiola, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke