Bomba iz Španije - Levandovski u Madridu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.03.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Vest prenosi pouzdani izvor!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Jednu od bombastičnijih vesti u 2024. godini otkrio je danas Ruben Uria, renomirani novinar iz Španije - Robert Levandovski bi mogao da pređe u Atletiko Madrid! 

Ove informacije preneo je Ruben Uria, pouzdani novinar iz prestonice Španije, veoma blizak dešavanjima u Atletiku. 

On ne ističe da su pregovori u toku, ali da bi trebalo obratiti pažnju na potencijalni pritisak Barselone da se reši Levandovskog i pošalje ga u Atletiko Madrid.

"Budite oprezni kada su u pitanju pregovori Barselone i Atletika kada je Robert Levandovski u pitanju", zagonetno je rekao Uria.

Očekivano, odmah se pojavila sumnja da bi Poljak bio deo transfera Žoaa Feliksa, koga želi da zadrži Đoan Laporta, a Barselona nema novca da ga otkupi. 

Veoma važna stavka kod Levandovskog je činjenica da će mu u trećoj sezoni dodatno porasti primanja, jer je po dolasku u Barselonu izašao u susret i prihvatio da mu plata postepeno poraste tokom treće sezone.

Poljak nema potpunu podršku unutar uprave, posebno što je objektivno bio u lošijoj formi tokom većeg dela ove sezone, iako se u poslednje vreme zaista popravio i postigao osam golova i dodao četiri asistencije na 12 mečeva. 

Zanimljivo da ga je upravo Dijego Simeone video na delu u nedelju kada je Levandovski postigao gol i asistirao za još dva u pobedi Barselone rezultatom 3:0.

Poljak će naredne godine napuniti 37, tako da je predstojeće leto poslednja šansa da ga Barsa unovči. 

Uostalom, Barsa i Atletiko imaju odlične odnose i pored velikog rivalstva, što potvrđuju nedavni dogovori za Antoana Grizmana, Žoaa Feliksa i Memfisa Depaja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke